Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Send me an Angel, μπας και γλυτώσω!!!

To 1965, στην Γερμανία γεννήθηκε ένα συγκρότημα που του έμελλε να γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική rock σκηνή. Οι Scorpions με τραγούδια όπως τον ύμνο "Rock you like a hurricane", το "Still loving you", το "Wind of change" ταξίδεψαν τα νιάτα μας και συνεπήραν τα μυαλά μας.

Όμως φέτος, κλείνοντας 45 χρόνια παρουσίας έκριναν ότι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσαν μέσω της ιστοσελίδας τους ότι έφτασαν στο τέλος του δρόμου, "we have reached the end of the road".
Βγάζουν λοιπόν ένα τελευταίο άλμπουμ, το "Sting In The Tail" και ξεκινάνε από τον Μάιο παγκόσμια tour, για να προωθήσουν τον δίσκο και για να αποχαιρετήσουν τους θαυμαστές τους...Ως εδώ καλά; Καλά θα μου πείτε. Καλάμια, άσχετοι!!!
Κούνια που σας κούναγε καημένοι μου, τα Γερμανάκια λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!!! Από χτές το βράδυ, όλα ανατράπηκαν, όλοι οι σχεδιασμοί τινάχτηκαν στον αέρα. Πού πας ρε Καραμήτρο;;;

Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου τα είπε ξεκάθαρα, δεν άφησε κανένα περιθώριο παρεξήγησης: "Αύξηση των ορίων ηλικίας, επειδή αυξήθηκε το προσδόκιμο επιβίωσης". Το ακούς Κλάους κι εσείς οι υπόλοιποι;
Κοιτάω το βιογραφικό του Meine και βλέπω ότι γεννήθηκε το 1948, δηλαδή μόλις έκλεισε τα 61 χρόνια...
Όχι φίλε μου, δεν μπορεί να ζητάς πλήρη σύνταξη στα 61 σου, μάζευέ τα κι έλα σε καμιά δεκαριά χρονάκια να τα ξαναπούμε. Ακούς εκεί θράσος!!!
Και να' λεγα ότι είναι κανένας ανήμπορος, μια χαρά τον βλέπω να κλωτσοπηδάει στην σκηνή!!! Και μου ετοιμάζεται και για παγκόσμια περιοδεία, να τον βλέπουν οι άλλοι και να λένε κοίτα τον, μια χαρά στέκεται.

Όχι φίλε μου, δεν θα δυναμιτίσεις εσύ το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Όσο βαστάνε τα πόδια σου, θα τραγουδάς. Μέχρι που θα ακούσει ο Θεός το τραγούδι σου, το "Send me an angel", και θα σου στείλει τον άγγελό του, να σε λυτρώσει από τον μάταιο τούτο κόσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...