Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Χορηγοί Βραζιλιάνων;;;!!!


Όλα τα έχουν ακούσει τα αυτάκια μου και τα έχουν δει τα ματάκια μου, τούτη όμως την φορά αιφνιδιάστηκα...
Χτες το βράδυ έγινε το Καρναβάλι Γυναικών του Δήμου (γίνεται κάθε χρόνο, την τελευταία Τετάρτη της Αποκριάς, παρέλαση μεταμφιεσμένων γυναικών στην Σκουφά, με άρματα, χορούς, πειράγματα κτλπ). Φέτος τα χάλασε ο καιρός, γιατί έβρεχε συνέχεια, αλλά δεν πειράζει οι Γυναίκες δεν κολώνουν, είναι γλυκές σαν ζάχαρη, αλλά δεν λιώνουν στην βροχή.
Μετά, ακολούθησε ως συνήθως ξέφρενο πάρτυ των καρναβαλιστριών (μια φορά παλιότερα είχα κατορθώσει να "χωθώ" μεταμφιεσμένος για χάρη ενός παλιού έρωτα και σας βεβαιώνω το κέφι ήταν "
στα κόκκινα"!!!
Εκεί λοιπόν στο πάρτυ έσκασαν μύτη οι Βραζιλιάνες...!!!;;; Ήταν να εμφανιστούν στην παρέλαση των Γυναικών, αλλά πού να εμφανιστούν τσίτσιδες στο χιονόνερο.


Οι Βραζιλιάνες χορεύτριες ήταν έκπληξη και όπως διαβάζω στο site του Δήμου: "Γεύση από …Ρίο είχε το πάρτι μασκέ του Δήμου Αρταίων που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο Barcode αμέσως μετά το Καρναβάλι των Γυναικών. Πενταμελές γκρουπ με Βραζιλιάνες χορεύτριες, οι οποίες ήρθαν από την Αθήνα, παρουσίασαν στο αρτινό κοινό αυθεντική σάμπα, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό σώου στους ρυθμούς του Καρναβαλιού με τις εντυπωσιακές στολές τους και τα φιδίσια λικνίσματα. Η εμφάνιση των βραζιλιάνων χορευτριών ήταν χορηγία καταστηματαρχών της πόλης μας. Το γκρουπ ήταν να εμφανιστεί στο Καρναβάλι των Γυναικών όμως οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει η εμφάνιση. Έτσι η έκπληξη ήρθε μετά στο κέντρο διασκέδασης Barcode, όπου σε ξέφρενους ρυθμούς με salsa, samba, latin και …σοκολατοπόλεμο, κτλπ, κτλπ".
Ήξερα για χορηγούς εκδηλώσεων, για χορηγούς εκδόσεων, για χορηγούς επικοινωνίας, μέχρι και για χορηγούς υποψηφίων σε εκλογές είχε πάρει τ' αυτί μου,
για χορηγούς Βραζιλιάνων όμως δεν είχα ματακούσει!!!
Τα συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς τους καταστηματάρχες της πόλης μας για την πρωτοβουλία τους. Όμως
ΓΙΑΤΙ δεν κατονομάζονται, για να ξέρουμε ποιόν ακριβώς να ευχαριστήσουμε; Μήπως τα καταστήματά τους βρίσκονται επί της Ε.Ο. Άρτας-Αγρινίου; Μπα, δεν γίνονται τέτοια πράγματα, φτου πιπέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...