Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι Scorpions στα Γιάννενα!!!


Το ημερολόγιο λέει 8 Φεβρουαρίου, δεν είναι Πρωταπριλιά!!!
Οι Scorpions θα έρθουν στα Γιάννενα στις 5 Ιουνίου, στα πλαίσια της τελευταίας, πριν την διάλυση του συγκροτήματος, παγκόσμια περιοδεία τους...

Η συναυλία θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει αυτή την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, σε τρείς μέρες δηλαδή, οπότε μη με ψάχνετε την Πέμπτη το πρωί, γιατί θα είμαι στημένος στα εκδοτήρια των "Ζωσιμάδων" για να πάρω το μαγικό χαρτάκι!!!
Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 33 ευρώ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, 40 ευρώ για τις κερκίδες, ενώ οι φοιτητές θα πληρώσουν μειωμένο εισιτήριο 25 ευρώ.

Α, ναι, να μην το ξεχάσω, θα ξεκινήσει κι ένας διαγωνισμός για ροκ συγκροτήματα απ’ όλη την Ήπειρο που μπορούν να στείλουν CDs με δείγματα από τραγούδια τους, έτσι ώστε οι Scorpions να επιλέξουν ένα τοπικό συγκρότημα από την Ήπειρο, με συναφές μουσικό ύφος βέβαια, το οποίο θα παίξει πρώτο στη συναυλία, πριν από τους Troublemakers, που θα κάνουν το "άνοιγμα" της συναυλίας".

Τα CDs θα πρέπει να δοθούν στον γνωστό Γιαννιώτη μουσικό Γιώργο Γάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση. Badog σημειώνετε; Για σας τα γράφω!!!

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...