Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

I'm the Great Pretender, la,la,la...



Τσιπρας: "Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για το συνταξιοδοτικό για εργασία μέχρι τα 70 είναι απάνθρωπο . . . . .κτλ."

Πρετεντέρης στο ΜEGΑ: "Δεν μπορώ να καταλάβω τον κύριο Τσιπρα ....είναι απάνθρωπο δηλαδή να δουλεύεις ? ? ?"

Μα είναι δυνατόν ρε Πρετεντερη να είσαι τόσο βλάκας... και να μας το θυμίζεις συχνά πυκνά ? ? ?
Απάνθρωπο είναι να δουλεύεις μέχρι τα 70 . . . πανέξυπνο αγόρι . . .
Αντε να δούμε πόσες άλλες μαλ...κιες θα κατεβάσει το πανέξυπνο μυαλό σου για να δικαιολογήσεις τα αφεντικά σου.

ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο ksipnistere, αλλά έχω μια βασική ένσταση. Δεν ξέρω ποιά είναι τελικά τα αφεντικά του Γιάννη του Κόκκινου, πάντως δεν μου φαίνεται να είναι ο Γιωργάκης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι του γυρνάνε τα σκώτια του Mr. Pretender, ακόμη και στο άκουσμα του ονόματος του Παπανδρέου. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, από την εποχή της διαμάχης του Γιωργάκη με τον Μπένι...
Και αυτή η αντιπάθεια εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία, δεν ξέρω αν τον έχετε προσέξει με πόση χάρη σουφρώνει τα χειλάκια του, όταν ακούει την λέξη "Γιώργος" και με πόσο νάζι πετάει την ταβανόπροκα, όποτε του δίνεται η αφορμή...
Πάντως και δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, στο πρωτοσέλιδο στο Βήμα της Παρασκευής έγραφε στο editorial με τον τίτλο "ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ":

"Tην περασμένη Τρίτη ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε μεταξύ άλλων την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Σε ανάλογες περιπτώσεις ο υπουργός Οικονομικών έσπευδε αυθημερόν να καταθέσει στη Βουλή σχετική τροπολογία, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αποθεματοποίησης και κερδοσκοπίας. Φθάσαμε στην Παρασκευή και τροπολογία δεν κατατέθηκε. Πράγμα που σημαίνει ότι η κερδοσκοπία θα ανθήσει."

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...