Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αφήστε κάτω τους δικούς μας!!!


"Καμία ανοχή σε επίορκους υπαλλήλους, καμία ανοχή σε όσους παίζουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.” Αυτό ήταν το πρόσφατο ηχυρό μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στα φαινόμενα διαφθοράς που δυστυχώς συνεχίζουν να ταλανίζουν τη χώρα αλλά και τον τόπο μας.
Και ενώ το συνδικαλιστικό κίνημα χαιρέτησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την δημόσια διαβεβαίωση του πρωθυπουργού, στον τόπο μας με λύπη διαπιστώνουμε πως κάποιοι "εργατοπατέρες" της ΠΑΣΚ Τελωνειακών δίκην αυτόκλητων συνηγόρων υπεράσπισης έχουν βαλθεί να μας "τρελάνουν" και προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και γεγονότα επιχειρούν να μας πείσουν, ότι: "Άλλα λέει η θειά μας κι άλλα ακούν τα αυτιά μας!!!"
Γιατί πώς αλλιώς μπορούμε να εμρηνεύσουμε την κάθετη στήριξη που δίνουν στους συναδέλφους τους τελωνειακούς των Ιωαννίνων, σχετικά με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας; Εκτός κι αν ασκήθηκε αναίτια σε βάρος τους από τις δικαστικές αρχές ποινική δίωξη, για απιστία, κατάχρηση εξουσίας από κοινού και κατ΄εξακολούθηση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄εξακολούθηση και τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα!!!
Μήπως κύριοι των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δημοσιουπαλληλικών συνδικαλιστικών οργανώσεων του τόπου μας θα πρέπει κάπου να ανασκουμπωθείτε για να ξεκαθαρίσει επιτέλους η: "Ήρα από το στάρι". Εκτός κι αν όλα είναι "μέλι-γάλα" στον τόπο μας και τα αποδιδόμενα κακουργήματα δεν είναι παρά "δημοσιογραφικές αθλιότητες". Λέτε;

ΚΕΝΤΡΙ Αυτό το διάβασα στο epirusgate, αλλά δεν κατάλαβα προς τι η έκπληξη. Πότε συνδικαλιστές θέλησαν πραγματικά την κάθαρση στον χώρο τους; Πότε υπηρεσιακά συμβούλια κυνήγησαν τους κλέφτες συναδέρφους τους;
Βρε, το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυό μας φασκελώνουν, δεν το έχετε καταλάβει ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...