Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Όταν η κωμωδία σε κάνει να βαράς το κεφάλι σου στους τοίχους...

Ξεκίνησε σαν επανάσταση και διαφημίστηκε σαν την μεγάλη τομή στη Δημόσια Διοίκηση.
Για την στελέχωση του κράτους από το ΠαΣοΚ μιλάμε και το τσουνάμι των βιογραφικών που μας προέκυψε.
Βρίσκεται πλέον πολύ βαθιά στην επικράτεια της κωμωδίας.
Ακούστε το κορυφαίο:
Χθες στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής εμφανίστηκε ο κ. Π. Μαυροκέφαλος,δεν έχει εργαστεί από το 2004 (έχει κέφι για δουλειά μόνο με το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση). Το κέφι επανήλθε και ο κ. Μαυροκέφαλος επελέγη ως επικεφαλής του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ).
Βιογραφικό;;; Εχει γράψει ένα παμπάλαιο βιβλίο για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της Κίνας. «Στα ελληνικά ή στα κινεζικά;» τον ρώτησε με εμφανή ειρωνεία ο κ. Φ. Πετσάλνικος.
Ο Απ. Κακλαμάνης ήταν όλο νεύρα με την επιλογή και δεν μάσησε τα λόγια του. «Εχω επιφυλάξεις αλλά, αφού τον θέλει η κυβέρνηση, γιατί να πω όχι;» λέγεται ότι είπε.
Πλάκα τελικά έχουν. Και θέλουν να τους πιστέψουμε........

ΚΕΝΤΡΙ: Το διάβασα στο Ελληνικό Καφενείο και πραγματικά θα είχε πολύ πλάκα αν δεν ήταν τόσο τραγικό. Τίποτε δεν κινείται, γιατί οι περισσότεροι οργανισμοί παραμένουν ακέφαλοι, τέσσερις ολόκληρους μήνες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
Τις προάλλες, πήγα σε μια Δημόσια Υπηρεσία να κάνω μια ερώτηση για ένα πρόγραμμα, επειδή από το πληροφοριακό σημείωμα δεν έβγαζα άκρη. Ρώτησα δεξιά-ρώτησα αριστερά, τελικά κατέληξα να ρωτάω τον ίδιο τον Διευθυντή, ο οποίος ξεφυσούσε να ανοίξει τον υπολογιστή του για να μπεί στο site του Υπουργείου. Τελικά, τα κατάφερε, θαύμασε τις ικανότητές μου να χειρίζομαι PC (είχα κάτσει στην καρέκλα του και σερφάριζα στις σελίδες του site) και όταν τελικά δεν βγήκε άκρη ούτε με αυτό τον τρόπο, μου είπε συνωμοτικά: "Δεν έχεις κανά γνωστό στην Αθήνα να πάει να ρωτήσει στα Κεντρικά; Εμάς δεν μας λένε τίποτε..."
Άρα φασκελοκουκούλωστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...