Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Με τα μάτια της ψυχής...

Εγκαινιάστηκε χθες το πρωί στην Άρτα το Γραφείο του τοπικού Συλλόγου Τυφλών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο την επαφή των μελών του, τα οποία έχουν πλέον ένα δικό τους χώρο για να συναντιούνται και να συζητούν τα προβλήματά τους.
Το Γραφείο βρίσκεται στην περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών και λειτουργεί ως παράρτημα Άρτας της Περιφερειακής Ένωσης Β/Δ Ελλάδας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών.
Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Ηπείρου Τυφλών κ. Αλέξανδρος Κίγκας κάλεσε όλα τα μέλη να προσπαθήσουν να κάνουν το γραφείο «δεύτερο τους σπίτι τους», τονίζοντας ότι μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα. Το γραφείο θα είναι ανοιχτό όλες τις εργάσιμες μέρες και θα λειτουργεί από 9.00 – 13.00.
Στην Άρτα ο Σύλλογος Τυφλών αριθμεί περίπου 30 μέλη αλλά όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Κίγκας δεν είναι μόνο αυτά. «Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά τα οποία δεν τα γνωρίζουμε γι’ αυτό θα κάνουμε έναν αγώνα για να μπορέσουμε να τα προσεγγίσουμε» τόνισε. Σε όλη την Ήπειρο υπάρχουν 450 μέλη εγγεγραμμένα, επί συνόλου περίπου 2.000 σε όλη τη ΒΔ Ελλάδα τα οποία καλύπτονται από το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...