Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Καλλικράτη, στρώσε τραπέζι !!!

Ωραία δουλειά έχουν ξεκινήσει οι αυτοδιοικητικοί του Νομού Άρτας με τον Καλλικράτη. Κάθε τόσο "σκαρώνουν" και μια άτυπη συνάντηση, τάχα μου για να μιλήσουνε για τον Καλλικράτη και επ' ευκαιρίας "τζακίζουν" και κανά ψητό!!!
Να, τις προάλλες, προχτές το μεσημέρι, η μάζωξη έγινε στο Βουργαρέλι, έδρα του Δήμου Αθαμανίας, όπου συγκεντρώθηκαν οι αυτοδιοικητικοί και ο Δήμαρχος, ο Οδυσσέας ο Δράκος – ο οποίος ως έχει ανακοινώσει την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος –, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους...


Θα μου πείτε, σιγά ρε έξυπνε, και πού το ξέρεις εσύ ότι αυτές οι συναντήσεις δεν γίνονται λόγω του ουσιαστικού τους ενδιαφέροντος για τον Καλλικράτη; Γιατί το ξεφτιλίζεις το ζήτημα; Μα δεν το κάνω εγώ, από μόνοι τους τα λένε!!!
Αφού άμα τους ρωτήσεις τι αποφάσισαν, πρώτα θα θάψει ο ένας τον άλλον, μετά θα σου πούνε ότι τσακώθηκαν γιατί άλλος θέλει τρεις, άλλους τέσσερις κι άλλος πέντε δήμους και στο τέλος, άμα τους πιέσεις λίγο, παραδέχονται ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια απόφαση αφού η συνάντηση δεν είχε επίσημο χαρακτήρα!!!

Κι αφού λοιπόν έκαναν την μάζωξη στα ορεινά και την "κανόνισαν" την πρατίνα, ανανέωσαν το ραντεβού με άλλο μενού, μιας και απ' ότι μας είπαν: "Πρόσκληση για νέα συνάντηση στο Δήμο του, απηύθυνε στους συναδέλφους του αυτοδιοικητικούς ο Δήμαρχος Αράχθου Γιάννης Κόκλας, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο"...

Άντε Γιάννη, κανόνισε να τους έχεις καλή ψαριά, είναι και η εποχή των καλαμαριών, που 'ναι και Σαρακοστιανά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...