Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Πόσα ψέματα πιά για το Κολυμβητήριο;


Είναι πραγματικά κρίμα να τους βλέπεις, αυτούς του Δήμου Άρτας, αντί να σκέφτονται πώς θα προσφέρουν περισσότερα στα παιδιά της Άρτας, να ψάχνουν να βρούνε δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους... Την μισή δυναμική και σπιρτάδα να έδειχναν για την επίλυση των προβλημάτων, απ' όση δείχνουν για να κρύψουν τα σκουπίδια τους κάτω από το χαλί, όλα θα ήταν καλύτερα σε αυτή την πόλη!!!
Σε συνέχεια από την χτεσινή μου
ανάρτηση, πήρα ένα e-mail από μια μητέρα ενός από αυτά τα παιδιά. Για διαβάστε τι γράφει:

"Μου το είπε φιλενάδα στο τηλέφωνο και δεν το πίστευα μέχρι που το διάβασα με τα μάτια μου. Σε έγγραφο του Α.Κ. Δήμου Αρταίων, που περνώντας από την Περιφέρεια Ηπείρου έφτασε στην Βουλή των Ελλήνων αναφέρεται στις δικαιολογίες κλεισίματος του κολυμβητηρίου το εξής:΄΄ από τους αθλητικούς συλλόγους ο ένας έχει προγραμματισμένη την ετήσια λειτουργία των προπονητικών προγραμμάτων του για 9 μήνες το χρόνο και συμφωνεί για το χρονικό διάστημα της μη λειτουργίας μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική περίοδος το χρονικό αυτό διάστημα ΄΄.
Δεν θα ασχοληθώ με την ομάδα σου κ. Παπαχρηστάκη, ούτε με το προπονητικό σου πλάνο. Ως καθηγητής Φυσικής αγωγής ξέρεις πού να ψάξεις για να βρεις ικανούς προπονητές κολύμβησης για 9μηνη και όχι 12μηνη προπόνηση των κολυμβητών σου. Από την άλλη όμως δεν γνωρίζεις το πρόγραμμα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που την εποχή αυτή είναι στα "high" του με ημερίδες; Άσε που 19-20-21 Φεβρουαρίου είναι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Μπες στο Internet και μάθε. Η ομάδα σου βέβαια δεν έχει αγωνιστικό τμήμα γι΄αυτό δεν ενημερώθηκες . Για τα παιδιά της άλλης ομάδας τι σε νοιάζει; Δεν είναι δικές σου οι διακρίσεις, που έρχονται στην πόλη γιατί αν ήταν….
Μήπως δεν διάβασες καλά το έγγραφο πριν βάλεις σφραγίδα και υπογραφή; Εγώ πάντως θα προσέξω πριν επιλέξω και σταυρώσω το ψηφοδέλτιό μου στις εκλογές που έρχονται.
Μια Μάνα"

Αχ καημένη Μάνα, ο Άλκης ο Παπαχρηστάκης πάει καιρό που έχει ξεχάσει τι σημαίνει Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Τώρα πιά είναι επιχειρηματίας, κοτζάμ Γρηγόρης Μικρογεύματος είναι αυτός, πού να τον παρατήσει και να ασχολείται με αγωνιστικά τμήματα και διακρίσεις σε αγώνες;
Τώρα βέβαια Μητερούλα, μπορεί να αναρωτηθείς, γιατί τότε δεν παρατάει την Προεδρία του Αθλητικού Κέντρου, για να ασχοληθεί με την επιχείρησή του;
Εμ, Μανούλα, 800 ευρώπουλα είναι η μηνιαία ανταμοιβή για την ανεκτίμητη προσφορά του και οι καιροί είναι δύσκολοι, το είπε και ο Πρωθυπουργός, πρέπει κι αυτός να κάνει τα κουμάντα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...