Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ταχύρρυθμα Ελληνικά...


Τώρα που ο Γιωργάκης έρχεται καβάλα στ' άλογο για να διώξει τα σύννεφα της οικονομικής ύφεσης και να μας ζεστάνει τις τσέπες με τις ακτίνες του πράσινου ήλιου, ελπίζω να θυμηθούνε και την βασιλομήτορα, την Μαργαρίτα Τσαντ-Παπανδρέου.
Μην ξεχαστούνε μεθυσμένοι από την προοπτική της επερχόμενης νίκης και την αφήσουνε έτσι, γιατί ρε αδερφέ, δεν είναι ωραίο να είσαι
φανατικός ΠΑΣΟΚτζής στο καφενείο του χωριού, μεσάνυχτα της 4ης Οκτωβρίου και να ακούς την Μαργαρίτα να κάνει δηλώσεις σαν τον Στηβ Γιατζόγλου, που τριανταπέντε χρόνια μετά, μιλάει σα να είναι Ελληνοαμερικάνος 4ης γενιάς:
"Efkaristo ton Greek people, pou voted ton Giorgos gia proedro. Eimai poly proud gia Giorgos, efkaristo poly..."

Φαντάζομαι θα συμφωνείται ότι ο φανατικός ΠΑΣΟΚτζής που λέγαμε πριν, θα την φάει την σχετική καζούρα από τους ΝεοΔημοκράτες, που έτσι κι αλλοιώς θα ψάχνουνε για κάτι για να γελάσει το χειλάκι τους.

Γιαυτό σας λέω σύντροφοι της Χαριλάου Τρικούπη ή της Ιπποκράτους (με μπερδέψατε με την μετακόμιση), η λύση είναι ταχύρρυθμη εκμάθηση Ελληνικών. Κι αν δεν προλαβαίνει τα υπόλοιπα, ας μάθει τουλάχιστον το όνομα του γιόκα της.
Είναι Γιώργος, όχι Γκιόργκος !!!

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...