Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μυστικά σχέδια του Κώστα για την επόμενη μέρα...


Ακουγοντας τα «τυμπανα του πολεμου» που εδω και αρκετο καιρο εχουν αρχισει να κτυπουν στην ΝΔ μεταξυ των «δελφινων» και βλεποντας την παραταξη να οδευει ολοταχως προς τα «πετρινα χρονια» (βλεπε ΠΑΣΟΚ 2004) , στο μυαλο του “καταλληλοτερου” εχει αρχισει να παιρνει σαρκα και οστα ενα σατανικο σχεδιο.

Το θεμα του: Η διατηρηση του στην ηγεσια της ΝΔ και η επιστροφη του μελλοντικα στην πρωθυπουργια της Ελλαδος.

Μετα απο αμετρητες συσκεψεις με τους λιγους εμπιστους συμβουλους που του εχουν απομεινει (Λουλης-Αντωναρος κ.α) , αποφασισε μια σειρα απο κανονες και ενεργειες (Βασισμενες στην επιτυχημενη οπως αποδειχτηκε τακτικη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) τους 3 πρωτους μηνες , με σκοπο την επιτευξη του στοχου του.

Κυριες και Κυριοι εχουμε την χαρα να σας παρουσιασουμε εν περιληψη το :

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.»

1)Το βραδυ των εκλογων θα ανακοινωσει οτι οποιος/α θελει να διεκδικησει την ηγεσια της παραταξης θα ειναι υποχρεωμενος να το ανακοινωσει στο ΖΑΠΕΙΟ με ολα τα ΜΜΕ παροντα ωστε ο κοσμος να δει το υφος του και να καταλαβει τις προθεσεις του.

2) Ο Αντωναρος εχει κανονισει με ενα ξαδελφο του να πεταξει στον υποψηφιο/α τον καφε του για να δουνε την αντιδραση του οι Νεοδημοκρατες και να καταλαβουν με τι “κουμασι” εχουν να κανουν.

3)Σε συμφωνια με το Μεγαλο καναλι θα προβαλλονται ολο το 24ωρο δηλωσεις του αντιπαλου και “εγκυρες” δημοσκοπησεις, για οσες μερες χρειαστει. (Διοτι ειναι ειναι γνωστο οτι το MEGA ειναι πρωτο σε τηλεθεαση αλλα αυτοι που το βλεπουν κανουν ακριβως το αντιθετο απο αυτα που τους προτρεπει).

4)Στην επερχομενη ψηφοφορια για την εκλογη αρχηγου της ΝΔ εχει αποφασισει να διευρυνει το εκλογικο σωμα και με μελη των αλλων κομματων ,δηλωνοντας οτι σε αυτες τις εκλογες δικαιωμα ψηφου θα εχουν τα μελη και οι εχθροι της ΝΔ. (Πονταρει να τον ψηφισουν αυτοι , γιατι που θα βρουν “καταλληλοτερο” αντιπαλο).

5)Μετα απο προταση του Πρετεντερη απο την επομενη των εκλογων ολοι οι “εγκριτοι “ δημοσιογραφοι της χωρας να αναφερονται σε αυτον με το υποτιμητικο “Κωστακης” με σκοπο να τον λυπηθουν οι οπαδοι του κομματος.

6)Εχει ηδη προσληφθει ειδικος σαρδαμολογος και εχει αρχισει εντατικα μαθηματα ωστε σε επιλεγμενα χρονικα διαστηματα και συχνοτητα ,να κανει σαρδαμ και γκαφες, γιατι μετα απο ερευνες που εγιναν εδειξαν οτι οι Ελληνες οχι μονο εχουν βαρεθει αλλα και θεωρουν επικινδυνο το μοντελο: αλανθαστος-καταλληλοτερος-υπευθυνοτερος και επιτηδευμενα επικοινωνιακου ηγετη.

ΥΓ.Αν ολα αυτα δεν φθασουν τοτε ο κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ θα χρησιμοποιησει το τελευταιο και δυνατοτερο οπλο στην φαρετρα του. Εχει απο τωρα συμφωνηθει ωστε να αφιερωθει ενα μεγαλο μερος των εκπομπων του “αδεκαστου” εθνικου διασκεδαστη, του ανθρωπου με την μεγαλυτερη τηλεθεαση τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα . Ξερετε αυτου του «ανεξαρτητου» αριστερου καλλιτεχνη ,ωστε να τον παρουσιασει σαν “ανεκδοτο “ Αυτο θα ειναι και η χαριστικη βολη για τους αντιπαλους του. Η επανεκλογη του τοτε θα ειναι και μαθηματικως βεβαιη....
από Listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...