Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα κληρώνει για τη Ν.Δ....


Τα ψέμματα τέλειωσαν, ό,τι ραδιο-αρβύλα έπαιξε, έπαιξε... Μετά από ένα ...θολό Παρασκευοσαββατοκύριακο, που έκανε όλους τους μνηστήρες να ψάχνονται και να κρατάνε μικρό καλάθι, η μέρα της αλήθειας έφτασε. Όπως διαβάζω στο EpirusPost:

"Σήμερα Δευτέρα συνεδριάζει η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν κιόλας τα ψηφοδέλτια.
Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει τις διαρροές δυσαρεστημένων, ορισμένων δηλαδή που θα κοπούν προς τον ΛΑΟΣ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις αφού εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια, δηλαδή την Τετάρτη.
Στο Νομό Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο έχει κλείσει με τους Σταύρο Καλογιάννη, Κώστα Τασούλα, Νίκο Γερασιμίδη, Γιάννη Νικόπουλο, Παντελή Κολόκα, Γιούλα Μητροκώστα και Πανωραία Μπούτζα.

Στην Άρτα, η κατάσταση έχει περιπλεχθεί αρκετά, αφού για την τελευταία θέση γίνεται πραγματική μάχη.

Στην Πρέβεζα δεν αναμένονται εκπλήξεις, αφού η μάχη επικεντρώνεται μεταξύ Γιώργου Τριφωνίδη και Δημήτρη Τσουμάνη και στην Θεσπρωτία, μετά την άρνηση και των κυρίων Κάτσιου και Αθανασίου, αναζητούνται ακόμη, αυτοί που θα πλαισιώσουν τον Αντώνη Μπέζα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...