Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Προς υποψηφίους τοπικούς κυβερνήτες….

pasokΜε τον αέρα των δημοσκοπήσεων και με το αίσθημα όχι της αυτοδυναμίας, αλλά της παντοδυναμίας, το τελευταίο διήμερο, ορισμένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να θυμίσουν και στους υπόλοιπους το παλιό, κακό ΠΑΣΟΚ.
Τι κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως όσοι βιάζονται να ράψουν κοστούμια θα υποχρεωθούν να τα βάλουν στην ντουλάπα! Αυτοί δεν τα έραψαν απλά, αλλά τα φόρεσαν κιόλας, και εμφανίζονται έτοιμοι να αναλάβουν θέσεις και αξιώματα.
Μάθαμε τους νέους διοικητές των νοσοκομείων, τον διευθυντή της ΥΠΕΕ, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης (εδώ μπορεί να ταιριάζει καλύτερα και το ταγιέρ...) ακόμη και το νέο Περιφερειάρχη!

Κάποιοι από αυτούς, κινούμενοι από τώρα στην σφαίρα του φανταστικού, έχουν κάνει τις μετατάξεις που θέλουν, τις αλλαγές που επιθυμούν και πας μη ΠΑΣΟΚ, έχει φύγει για άλλη γη κι άλλα μέρη....
Με αυτά και μ΄ αυτά, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν....
από EpirusPost

ΚΕΝΤΡΙ: Τα ίδια φαινόμενα αρχίζουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και στην Άρτα, όχι σε επίπεδο μεγαλοστελεχών, αλλά περισότερο σε στελέχη μεσαίου βεληνεκούς. Δεν καταλαβαίνω γιατί στο μάτι τους κυριαρχεί η ρεβανσιστική γυαλάδα, έτσι κι αλλιώς αυτοί συνέχιζαν να διοικούν τον τοπικό δημόσιο μηχανισμό και τα τελευταία 5,5 χρόνια, ή μήπως κάνω λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...