Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο 1 στους 2 κερδίζει !!!


Από την καταμέτρηση των ψήφων
Από την καταμέτρηση των ψήφων

Αυτό δεν ήταν εκλογές, ήταν η διαφήμιση του Εθνικού Λαχείου : Στους 2 ο 1 κερδίζει... Αλλά απ' ότι μου σφύριξαν οι ματάκηδες, ήταν σα να έβλεπαν όχι Συνέλευση της Αναγέννησης Άρτας, αλλά μάζωξη του Δημαρχιακού Μεγάρου!!!
Έτσι από τους 37 που ψήφισαν (αλληλοψηφίστηκαν για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη), συνολικά 22 εκλέχτηκαν, δηλαδή 15 τακτικά μέλη Δ.Σ., 4 αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ. και 3 μέλη στην Εξελεγκτική Επιτροπή...
Μπράβο παιδιά, καλά ξεκινάτε την αναγεννημένη Αναγέννηση, ελπίζω και οι αντίπαλοι στο γήπεδο να δείχνουν την ίδια ευγένεια και αβροφροσύνη προς την ομάδα. Αν και ο Καρίνος επιμένει ότι δεν θα υπάρχει αντίπαλος στο γήπεδο...
Αχ κατακαημένη Αναγέννηση, κάποτε ήσουν η "Μαύρη Θύελλα" και σε κατάντησαν Μαύρα Χάλια...

Αντιγράφω από το artasport:
Μόνο τρία (3) από τα
37 ψηφοδέλτια των μελών του Γ.Α.Σ. Αναγέννηση που προσήλθαν στις σημερινές εκλογές δεν είχαν σταυρό στο όνομα του προέδρου της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και Δημάρχου της πόλης μας, Πάνου Οικονομίδη. Ο κ. Οικονομίδης, πρώτος με 34 σταυρούς, θα καλέσει εντός των ημερών σε σώμα το 15μελες Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε για την κατανομή των αξιωμάτων. Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση των μελών ήταν μικρή λόγω του ακατάλληλου για πολλούς της ημέρας και ώρας -ο Σύλλογος αριθμεί 105 μέλη- βρέθηκαν 19 υποψήφιοι για το Δ.Σ. και 5 για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν κατά σειρά* οι (σε παρένθεση ο αριθμός των ψήφων που πήραν)
: Παναγιώτης Οικονομίδης (34), Παναγιώτης Καραγιώργος (30), Νικόλαος Κουτσός (30), Ιωάννης Παπαγιάννης (28), Ιωάννης Μπακαγιάννης (27), Κων/νος Κλάρας (26), Δημήτριος Κωστούλας (25), Αρης Τζουμάκας (24), Δημήτριος Νίκου (24), Νικόλαος Ζουμπούλης (23), Βασίλειος Νικολός (20), Λάμπρος Πανής (20), Δημήτριος Αλευρής (20), Κων/νος Ράμος (17) και Χρήστος Παπαγεωργίου (14). Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλειος Κρανιώτης (10), Ιωάννης Τσαμπάς (7), Κων/νος Φάκας (5) και Βασίλειος Γέμος (2).
*η σειρά στις ισοψηφίες καθορίστηκε με κλήρωση

Για την Ε.Ε. οι
: Λάμπρος Κουτσός (14), Απόστολος Ζουμπούλης (12) και Ηλίας Χρόνης (12). Υποψήφιοι ήταν και οι: Λεωνίδας Ντούλας (3) και Αντρέας Πρέτζας (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...