Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Η ...ουρά της Αμφιλοχίας.


Μετ' εμποδίων συνεχίζεται σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο.
Σύμφωνα με την Τροχαία, ουρά 6 χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στον κόμβο Αμφιλοχίας στην Εθνική Οδό Αντριρρίου – Ιωαννίνων, μιας και ο Εθνικός δρόμος σε εκείνο το σημείο, διέρχεται μέσα από την πόλη της Αμφιλοχίας!
Το παράδοξο είναι πως τα αυτοκίνητα έχουν "κολλήσει" στο ρεύμα προς τα Ιωάννινα!
Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση και στα διόδια της Γέφυρας του Ρίου.
από epirusgate

ΚΕΝΤΡΙ: Δεν βλέπω κανένα παράλογο, που η μεγάλη κίνηση είναι στο ρεύμα προς Γιάννενα. Απλά οι Ηπειρώτες, βλέποντας στις τηλεοράσεις τους ότι η Αθήνα άδειασε από κόσμο, αποφάσισαν να περάσουν το 15 Αύγουστο στην όμορφη πρωτεύουσα (που χωρίς τους Αθηναίους, γίνεται ακόμη ομορφότερη...)!!!
Τους λυπάμαι όμως που μετά την ουρά στην Αμφιλοχία, στην εκπληκτική Εθνική οδό(!!!), πλάτους 1,5 αυτοκινήτου, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις στροφές στο Μακρυνόρος.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά πολλά από τα τάματα στην Μεγαλόχαρη της Τήνου, έχουν γίνει στο Μακρυνόρος (όσοι έχουν προσπαθήσει να προσπεράσουν λεωφορείο ή ακόμη χειρότερα νταλίκα ή ακόμη χειρότερα Τούρκους μετανάστες στην Γερμανία -πάνε 3-3 αυτοκίνητα μαζί, κολλητά μεταξύ τους, χωρίς να αφήνουν κανέναν να μπούνε ανάμεσα-), ξέρουν τι εννοώ...
Υπομονή, κάποια στιγμή στο κοντινό ή στο μακρυνό μέλλον και η παράκαμψη της Αμφιλοχίας και η Ιόνια Οδός θα ολοκληρωθούνε και τότε επιτέλους θα νοιώσουμε κι εμείς Ευρωπαίοι.
Για την ώρα, νοιώθουμε μ@λ@κες φορολογούμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...