Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Όταν οι φορείς συνεργάζονται...


Απρόβλεπτη για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας είναι αναμφίβολα η εξέλιξη στο θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Δημητρίου Κρόκου στην Πρέβεζα.
Μετά τις τελευταίες ενέργειες του Δήμου και της Κίνησης Πολιτών-οι οποίες έγιναν με μυστικότητα- ο ιδιοκτήτης με εξώδικό του ζήτησε από την εταιρία να κόψει το ρεύμα και να «κατεβάσει» τις εγκαταστάσεις από την ταράτσα της πολυκατοικίας του, μέσα σε 24 ώρες.
Το εξώδικο του ιδιοκτήτη στηρίχθηκε στο γεγονός ότι η κεραία τοποθετήθηκε παράνομα και δεν είχε λάβει τις απαιτούμενες άδειες-όπως αρχικά τον είχαν διαβεβαιώσει- με αποτέλεσμα οι συμβατικοί όροι που ο ίδιος είχε υπογράψει, να μη συμβαδίζουν με το «καθεστώς» κάτω από το οποίο λειτούργησε στην συνέχεια η κεραία.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνεργείο προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του ιστού την Παρασκευή το πρωί και αν τις επόμενες μέρες, η εταιρία δεν απομακρύνει τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, θα αναλάβει το έργο αυτό ο Δήμος και η Κίνηση Πολιτών (με την συναίνεση του ιδιοκτήτη).
Επίσημες δηλώσεις δεν έγιναν από τις δύο πλευρές, πάντως εκείνο που υπογραμμίζεται από το «μέτωπο» ενάντια στις κεραίες, η τακτική από δω και πέρα για κάθε αντίστοιχο περιστατικό θα είναι το ίδιο σκληρή προκειμένου να μην επιτραπούν άλλες παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...