Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Γιατρέ μου, χάνω το φως μου...


Πήρα την εφημερίδα ΗΧΩ της Άρτας και διάβασα το εξής κείμενο που υπέγραφε ο Υπουργός Πολιτισμού Σαμαράς :

"Αγαπητοί Αρτινοί, επειδή πλησιάζουνε εκλογές αποφασίσαμε να σας δουλέψουμε ξανά-μανά ψιλό γαζί και να σας μπουκώσουμε με μπαρούφες.
Σας θεωρούμε μεγάλα κορόϊδα
και μάλλον έχουμε δίκιο, γιατί παρόλο που εδώ και χρόνια σας γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, εσείς συνεχίζετε και να μας ψηφίζετε και να μας μιλάτε με το σεις και με το σας.
Αφού λοιπόν δεν κινδυνεύουμε να μας πάρετε με τις πέτρες, αποφασίσαμε μιας και ξαναπλησιάζουν εκλογές και
θα ξαναχρειαστούμε τα ψηφουλάκια σας, να σας ρίξουμε καμπόσα ΘΑ, να χορτάσετε και να 'χετε να πορεύεστε...
Η Υπουργάρα σας."

Ούι σκέφτηκα, αποκλείεται να γράφει κάτι τέτοιο, με βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι. Ζήτησα από έναν που καθόταν παραδίπλα να μου διαβάσει το ίδιο κείμενο και αυτός το διάβασε ως εξής:

"Όπως γνωρίζετε το Υπουργείο Πολιτισμού αποδεχόμενο το καθολικό αίτημα των βουλευτών, των φορέων και του λαού της Άρτας για παραχώρηση του Ξενία στο Δήμο Αρταίων απέστειλε ήδη στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης επιστολή αποδέσμευσης από τη χρήση του ΞΕΝΙΑ.
Ύστερα από συνεννόηση με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μαρκόπουλο και με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτή Άρτας κ. Γιώργο Παπαγεωργίου, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αναμένει τη σχετική επιστολή σας για την κατά χρήση παραχώρηση του Ξενία στον Δήμο Αρταίων.

Εύχομαι το Ξενία της Άρτας, που αποτελεί σημείο αναφοράς της σύγχρονης ιστορίας της, πολύ σύντομα να βρεί και πάλι τον ρόλο του αυτό και παράλληλα να αποτελέσει επίκεντρο της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Άρτας, καθώς πρόκειται για ένα χώρο πλούσιο από φυσική ομορφιά και μνήμες.

Επ' ευκαιρία σας υπενθυμίζω, ότι πρέπει να συνεννοηθούμε για τον καθορισμό της ημερομηνίας των εγκαινίων του νέου μουσείου της Άρτας"

Γι αυτό σας λέω, χρειάζομαι επειγόντως οφθαλμίατρο, άλλα γράφουνε κι άλλα διαβάζω !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...