Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Όλοι μαζί να κατεβάσουμε τις παράνομες κεραίες!


Στην απομάκρυνση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Δημ.Κρόκου και Μ.Μερκούρη θα προχωρήσουν σήμερα στις 12.30 μ.μ ο Δήμος Πρέβεζας, οι Φορείς και κάτοικοι της περιοχής.
Η κινητοποίηση αυτή έχει ως στόχο της να «εξασφαλίσει» ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχουν τοποθετηθεί εν κρυπτώ- και χωρίς καμία αδειοδότηση κεραίες- αγνοώντας επιδεικτικά όχι μόνο το Νόμο αλλά και τις ανησυχίες των πολιτών.
Η απομάκρυνση των εγκαταστάσεων αποτελεί την συνέχιση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων επιχειρώντας να θέσει ένα τέλος στην ασυδοσία κάποιων εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας.
Το μήνυμα που ξεκάθαρα «στέλνουν» Δήμος , Φορείς και κάτοικοι είναι ότι η πόλη της Πρέβεζας δεν θα ανεχθεί στο εξής καμία παρανομία ενώ όπου διαπιστωθεί ότι τοποθετήθηκε κεραία χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, αυτή θα «κατεβαίνει» άμεσα.
από epirusgate

ΚΕΝΤΡΙ : Μπράβο κύριε Κλάπα, σας βγάζω το καπέλο, όταν Αυτοδιοίκηση και Πολίτες δουλεύουν συντονισμένα, τα νέα είναι αισιόδοξα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. ΣΑυνεχίστε την καλή δουλειά, εκεί στην Πρέβεζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...