Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ελληνική αντιπροσωπεία θ’ αναχωρήσει από την Ελλάδα για να συνοδέψει το «Κονβόι της Ελπίδας» μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
(κλικ στην εικόνα με το βαν που προσφέρθηκε από την Ελλάδα των απλών πολιτών κι όχι από τα χρήματα του Τηλεμαραθώνιου, που δεν γνωρίζει κανείς τι κατάληξη είχαν...)

Το Κονβόι που ξεκίνησε από το Μιλάνο της Ιταλίας και μέσω Γένοβας έφθασε στην Αλεξάνδρεια, θα συνοδεύσουν ως «ασπίδα προστασίας» ευρωπαίοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, που φθάνουν καθημερινά στην Αίγυπτο.
Πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στους 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους, τους “Ελεύθερους Πολιορκημένους”, που παραμένουν σχεδόν 3 χρόνια αποκλεισμένοι, αλλά ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ, στη Λωρίδα της Γάζας.
Μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς της Γάζας, ο εγκληματικό «αποκλεισμός» σε φάρμακα, τρόφιμα, νερό, συνεχίζεται. Τα τραγικά θύματα αυτής της θηριώδους απόφασης είναι τα παιδιά της Γάζας και ειδικότερα τα τραυματισμένα από τις ισραηλινές βόμβες φωσφόρου. Τα ακρωτηριασμένα, τα τυφλά παιδιά πληρώνουν τις επιλογές μιας διεθνούς κοινότητας υποταγμένης στην πολιτική των ΗΠΑ.
Το «Κονβόι της Ελπίδας» αποτελούν μικρά βαν που μεταφέρουν συγκεκριμένο φαρμακευτικό υλικό και τα ασθενοφόρα, προσφορά των λαών της Ευρώπης, μεταφέρουν αναπηρικά καροτσάκια και ειδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τυφλά παιδιά και θα συνδέονται ακόμη και με το ίντερνετ.
Η επίσημη Ελλάδα, πλήρως υποταγμένη στις επιλογές του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ, του χωροφύλακα των ΗΠΑ στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, είναι απούσα.
Τα κροκοδείλια δάκρυα στη διάρκεια των βομβαρδισμών, ακόμη και από τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις που εμφανίστηκαν στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά της Γάζας, στέρεψαν…

Η «θεσμική» Ευρώπη είναι συνένοχη σ’ αυτό το διαρκές έγκλημα, στην εθνοκάθαρση και το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού. Όμως, ο Παλαιστινιακός λαός, η Παλαιστινιακή Αντίσταση έχουν πλάι τους όλους Ελεύθερους Ανθρώπους του πλανήτη. Και η Ελλάδα, ο παραδοσιακός φίλος της Παλαιστίνης θα είναι στη Γάζα με το «Κονβόι της Ελπίδας», παρά τις όποιες προσπάθειες όλων αυτών που θέλουν να επιβάλουν τη λήθη…
από Sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...