Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Όλο τέτοια παχιά λόγια λένε και μετά ...


...αναρωτιούνται γιατί δεν πείθουν τον κόσμο!!!

Ακούστε να δείτε τον μεγαλειώδη λόγο που εκφώνησε ο Χατζηγάκης όταν ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης, στα εγκαίνια του νέου Δικαστικού Μεγάρου Άρτας:

"Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που εγκαινιάζω σήμερα το σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο της Άρτας. Πρόκειται για ένα πολύχρονο αίτημα των αρχών και των κατοίκων της περιοχής, για το οποίο πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Τόσο γιατί ανταποκρίνεται, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, στην ανάγκη για αναβάθμιση των λειτουργιών της Δικαιοσύνης, όσο και γιατί η ανέγερση αυτή πραγματοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Η θεμελίωσή του έγινε στις 26 Ιουλίου του 2007 και ολοκληρώθηκε, ουσιαστικά, σε 6 μόλις μήνες -εάν αφαιρέσουμε την προεκλογική περίοδο.


Πράγματι, το Δικαστικό Μέγαρο Άρτας, αποτελεί ένα πρότυπο-πρόκληση -από κάθε άποψη- και για μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και ταχύτητα, την ανέγερση παρόμοιων δικαστικών μεγάρων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας."


Και τώρα περιμένετε να σας πω, γιατί είναι να τους παίρνετε με τις ντομάτες; Το "ΨΕΥΤΟΜΕΓΑΡΟ" είναι ΠΡΟΚΑΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1000%. Συναρμολογούμενο. Ανέβαζε ο γερανός έναν τοίχο, τον συναρμολογούσαν με το υπόλοιπο κτίριο κ.ο.κ.
    Άλλωστε, γι' αυτό είχαν πει ότι είναι προσωρινή λύση ανάγκης. Μόνο ο Χατζηγάκης το έβλεπε σαν Μέγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...