Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Τελικά, δεύτερη η Αναγέννηση. Μπράβο κορίτσια, δεν πειράζει...


Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση και ηττήθηκε με 22-32 από την Ορμή Πάτρας στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και έτσι η πατρινή ομάδα πήρε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών.

Δεν ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας όπου και κρίθηκε το παιχνίδι, είχε καλύτερη παίκτρια την Ατανάσοβα που με 7 γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Τραυματισμένη και η Μπαλάφα έπαιξε τελικά και έβαλε μάλιστα και 4 γκολ! 6 γκολ πέτυχε η αρχηγός Βάσω Σκάρα. Μεγάλη όπως πάντα και η προσφορά από την Βέμη και την Σκουτέλα.

Πολλά πανηγύρια ακολούθησαν την λήξη, με τους πάνω από 100 εκδρομείς από την Πάτρα που παρότρυναν την ομάδα της Ορμής σε όλη την διάρκεια του ματς.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Αναγέννηση, με πάρα πολλές ατυχίες, με τραυματισμούς κτλπ και η δεύτερη θέση φαντάζει επίτευγμα και θα πρέπει όλοι να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια αυτή.

Η Αναγέννηση μπορεί και είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα το κάνει, να ξαναεπιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...