Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ότι γυαλίζει δεν είναι φθηνό...στα Καρφούρ!!!












Οι διαφημίσεις στην τηλεόραση για Υπερπροσφορά Laptop μόνο με 299 ευρώ, και μόνο Παρασκευή και Σάββατο , και μόνο στα Καρφούρ, έπαιζαν ασταμάτητα. Γι αυτό έτρεξα κι εγώ την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα να εκμεταλλευτώ την Υπερευκαιρία αλλά, ο υπάλληλος με πληροφόρησε ότι μόλις τελείωσαν, έχει μείνει μόνο το δείγμα, και μου πρότεινε κάποιο άλλο εξίσου καλό υπολογιστή , άλλα 200 ευρώ παραπάνω. Εναλλακτικά μου είπε να ξανάλθω αύριο, μια και η προσφορά (όπως και οι τηλεοπτικές διαφημίσεις) συνεχίζεται και αύριο.
Σάββατο πρωί πρωί, μόλις άνοιξε το Καρφούρ του Γέρακα, διαφορετικός υπάλληλος, αλλά η ίδια κασέτα. "Μόλις τελείωσαν όλα, κι έχει μείνει μόνο το δείγμα (φάτσα κάρτα στην είσοδο μαζί με άφθονες και τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες του Laptop).
Εάν αγαπητοί συνΜπλόγκερς (όπως συνΕλληνες) ,νομίζετε ότι ήταν η μοναδική περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι...
από adena

2 σχόλια:

  1. εαν νομίζεις οτι είσαι η μοναδική περίπτωση....ε, εισαι γελασμενος!! ....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΩΝΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ..ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΣΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ...ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...