Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παρατράγουδα στα Λεπιανά...


Δυστυχώς σ' αυτές τις εκλογές, που όλα κύλησαν τόσο ομαλά, που θα μπορούσες να το πεις και ξενέρωτα, έγινε ένα παρατράγουδο στα Λεπιανά που μας γύρισε κάμποσες δεκαετίες πίσω.
Ένας Μαρινικός έφαγε τόσο ξύλο από Χασιακούς, που τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στην Άρτα.
Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος του Μαρίνου σε κάποιο τμήμα και κατά την καταμέτρηση έκανε ένσταση. Μετά, τον περίμεναν απ' έξω κάμποσοι εξαγριωμένοι και τον χτύπησαν πολύ άγρια...
Δεν ξέρω τι απέγινε, αλλά τέτοια πράγματα το 2010 δεν είναι κι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί...

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ .ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΕΛΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δεν επιμένω, έτσι μου τα είπαν κι έτσι τα μεταφέρω. Το άκουσα την Κυριακή το απόγευμα και ακριβώς επειδή δεν είχα τρόπο να σιγουρευτώ για το ανα ήταν αλήθεια ή όχι, το άφησα και το ανέβασα την Δευτέρα το μεσημέρι, για να "κρυώσουν" τα αίματα.
    Πάντως, τελικά υπήρξε ξύλο και είχε και εκλογικό "άρωμα", έστω και γυναίκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός που περιγράφετε δεν έχει καμία σχέση με το εκλογικό αποτελεσμα,τουλάχιστον όχι εξ ολοκλήρου. Αυτός που έφαγε το ξύλο, πορωμένος με το συνδυασμό του, έβλεπε παντού κατασκόπους και προδότες...Τελικά τη μανία και την καχυποψία του την πλήρωσε μια γυναίκα που ήταν στην γραμματεία...(ήταν γυναίκα, αλλιώς δε θα τολμούσε...), την οποία παρενοχλούσε συνεχώς και στο τέλος της επιτέθηκε φραστικά με πολύ άσχημους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Έλα ομως που η γυναίκα είχε και γιο, ο οποίος άκουσε τα "στολίδια" του συγχωριανού για τη μάνα του και "στόλισε" μια και καλή με μπουνιές το υποτιθέμενο "θύμα"...Και όποιος, άντρας κυρίως, πει ότι θα έκανε το αντίθετο, ψέματα θα πει και αυτό το ξέρουμε όλοι, σε όποιο "χωριό" της Ελλάδας και αν ζούμε...Αυτά, μήπως και αποκαταστήσουμε έστω και λίγο την υπόληψη ενός παιδιού....Όσο για το "θύμα"...διαδίδει ανακρίβειες μπας και καταφέρει να τον λυπηθούν τα δικαστήρια, γιατί οι συγχωριανοί του ξέρουν σίγουρα την αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...