Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σιγά, θα σκίσετε κανά καλσόν!!!


Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ανακοινώνεται ότι η περίοδος συστάσεων για την απαγόρευση του καπνίσματος στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λήγει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 και από τη Δευτέρα θ’ αρχίσουν εντατικοί έλεγχοι από πλευράς της Δημοτικής Αστυνομίας για την εφαρμογή του νόμου και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων στους παραβάτες.

ΚΕΝΤΡΙ: Όπου κι αν κοιτάξω, βλέπω νάυλον, βλέπω παραγκοκατασκευές για να μπορεί ο χαρμάνης να καπνίζει, βλέπω τα μαγαζιά να έχουν γίνει τέρατα και να απλώνονονται όλο και περισσότερο, κι όλα αυτά για να βρεθεί το "παραθυράκι" για το κάπνισμα.
Για όλα αυτά τα αισχρά όχι μόνο δεν γίνεται τίποτα, αλλά οι "υπεύθυνοι" του Δημαρχείου καμώνονται ότι δεν τα βλέπουν...
Ο απερχόμενος είναι άρρωστος με ...αμυγδαλίτιδα, οι αντιαπερχόμενοι πίνουν τα καφεδάκια τους μέσα από τα νάυλον κι εμείς βλέπουμε συνεχώς τις πλατείες να ...στενεύουν!!!
Και το φιρμάνι που έβγαλε ο Δήμος ότι από Δευτέρα θα κάνουνε "ντα" τους καταστηματάρχες είναι καλό σαν ανέκδοτο, γιατί η Δημοτική Αστυνομία έχει συγκεκριμένο ωράριο, ενώ τα "καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος" λειτουργούνε κυρίως εκτός ωραρίου Δημοτικής Αστυνομίας.

2 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια ότι πατέρας εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου μπήκε στην δημοτική αστυνομία και τους έκανε παρατήρηση γιατι αν και πρώην δημοτικός σύμβουλος τον έγραψαν επειδή είχε παρκάρει παράνομα και μετά τους είπε ότι όταν θα αναλάβει αυτός θα τους βάλει να δουλέψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατέρας νεοεκλεγμένης, που παλιά ήταν κι ο ίδιος σύμβουλος;
    Βρε, ποιός να 'ναι, βρε, ποιός να 'ναι...
    Όταν θ' αναλάβει αυτός ή η κόρη του; Βρε, τι πάθαμε...
    Ένα σχόλιο, χίλιες απορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...