Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζονται οι δικαστικές αποφάσεις...


Η "Μαρία", που πλέον κοντεύει να γίνει διάσημη με τις αποκαλύψεις της, μου έστειλε κι άλλο mail, με ενδιαφέρουσες εξελίξεις, με νέες δικαστικές αποφάσεις, με γνωμοδότηση για ποινικές κυρώσεις στους "αδιόρθωτους", αλλά και μ' ένα video έξτρα αφιερωμένο από καρδιάς:


Πληροφορούμε τους συμβασιούχους συναδέλφους με σύμβαση stage για 2 ακόμη νέες αποφάσεις Δικαστηρίων. Aναλυτικά:

1. Με προχθεσινή απόφαση το Πρωτοδικείο Αθηνών δέχεται τα προσωρινά ασφαλιστικά 128 συναδέλφων από τον ΟΑΕΔ και υποχρεώνει τον φορέα να τους δεχτεί πίσω στη εργασία τους έως την απόφαση των οριστικών τους ασφαλιστικών. Υπόψην η απόφαση αυτή έρχεται 11 μήνες μετά από το πέρας της απομάκρυνσης των συναδέλφων από την εργασία τους. Ο αριθμός απόφασης θα γίνει γνωστός προσεχώς.

2. Με την Υπ. Αρ. 8730/2010 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, κάνει δεκτή την αίτηση οριστικών ασφαλιστικών 9 συναδέλφων μας από το ΙΚΑ διατάζοντάς το να απασχολεί στις υπηρεσίες του έως ότου βγει η οριστική απόφαση επί της κύριας αγωγής για μονιμοποίηση που έχει κατατεθεί, αλλιώς θα επιβάλλεται στο ΙΚΑ πρόστιμο 300€ για κάθε ημέρα που θα αρνείται να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΑΣ
ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΝΙΚΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΗΛΙΑΣ ΓΚΑΛΙΜΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΦΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΣΣΑΛΙΔΟΥ-ΚΟΥΒΑΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


και επίσης προχθές 25/11/2010:




Μια εισήγηση του Αντιεισαγγελέα
του Αρείου Πάγου Γιώργου Κολιοκώστα είναι πολύ σημαντική:

- Την ώρα που χιλιάδες συμβασιούχοι αναμένεται να βγουν στο δρόμο, η Δικαιοσύνη υποχρεώνει τη Δημόσια Διοίκηση να τους πληρώνει έστω και προσωρινά, εφόσον έχουν στα χέρια τους ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις.
- Οι φορείς του δημοσίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου που είτε δεν δέχονται να επαναπροσλάβουν, είτε δεν καταβάλλουν τις αποδοχές τις οποίες δικαιούνται οι συμβασιούχοι και οι εργαζόμενοι με καθεστώς stage οι οποίοι προσέφυγαν στα Δικαστήρια και δικαιώθηκαν έστω και προσωρινά απʼ αυτά, αντιμετωπίζουν μάλιστα και το ενδεχόμενο των ποινικών κυρώσεων, εφόσον δεν συμμορφωθούν.
-Όπως τονίζει ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Κολιοκώστας, σε γνωμοδότησή του, οι προσωρινές διαταγές είναι εκτελεστοί τίτλοι και υποχρεώνουν σε συμμόρφωση της διοίκησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος.
-Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γνωμοδότηση επισημαίνει πως η συμμόρφωση αυτή σημαίνει όχι μόνο την αποδοχή της εργασίας των αιτούντων εργαζομένων στο Δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ αλλά και την καταβολή των αμοιβών τους για όσο χρόνο αναφέρει η προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε.
-Εφόσον αυτό δεν γίνει, διαπράττεται ποινικό αδίκημα τιμωρούμενο από τον ποινικό κώδικα.

Υ.Γ.: Το βίντεο αφιερωμένο εξαιρετικά!!!


ΚΕΝΤΡΙ: Ρώτησα έναν φίλο δικηγόρο πώς τιμωρείται η μη συμμόρφωση και μου απάντησε με πονή φυλάκισης και με πρόστιμο.
Άρα είναι αλήθεια όχι μόνο ότι "οι ωραίοι έχουν χρέη", αλλά και ότι "της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες"...

20 σχόλια:

  1. Κατα αρχην δεν περίμενα οτι το ΚΕΝΤΡΙ δεν δημοσιεύει τα σχόλια που δεν του αρέσουν.

    Η μεγαλύτερη κατάντια και ντροπή είναι να πηγαίνεις δικαστήριο το Δημόσιο γιατί δεν σε προσέλαβε.

    Πρόκειται για κακομαθημένα κομματικοποιημένα παιδιά που σκοπός της ζωής τους είναι ο διορισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλε μου, μήπως θα μπορούσες να μπεις στον κόπο να μου πεις ποιό σχόλιο δεν δημοσίευσα, επειδή τάχα δεν μ' άρεσε;
    Κι όσο για τα παιδιά και τα δικαστήρια, πήγαν για να πληρωθούνε τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ τους!!!
    Τα λες κακομαθημένα επειδή φαντάστηκαν ότι θα πληρώνονταν για όσο καιρό δούλευαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τώρα δεν γράφεις ότι πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους;
    Ντροπή με τα παιδιά των Νεοδημακρατών και των Πασοκκτζίδων.

    Ο δήμος δεν δούλευε κανονικά πριν τα stage;
    Δεν δουλεύει κανονικά μετά τα stage;
    Tι εργασία πρόσφεραν αυτοί που απλά πήγαιναν και έφευγαν; Χρειαζόταν πραγματικά αυτά τα άτομα. Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις του δικαστηρίου που καλά κάνουν και γνωμοδοτούν υπερ εργαζομένων; Ήταν απαραίτητοι;

    Είστε καλά υποστηρίζετε ακόμα "Μαρίες";
    Κοιτάξτε και γράψτε για τους σωστούς ανθρώπους που δεν είναι "κομματόσκυλα" να τρέχουν απο γραφείο σε γραφείο όλη μέρα.

    Οι "Μαρίες" δεν είναι σωστοί άνθρωποι ούτε οι γονείς τους. Είναι η ντροπή της κοινωνίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μονη αληθεια ειναι αυτη
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ STAGE ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ STAGE ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑΡΑ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ο ανώνυμος που γράφει παραπάνω είναι αγράμματος ή δεν ξέρει να διαβάζει...ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ επειδή θέλουμε να πληρωθούμε;;; Το ΤΖΑΜΠΑ πέθανε φίλε...Εσύ που τα λες αυτά άραγε έχεις δουλέψει ποτέ;; Τι ΚΡΙΜΑ... Το ξανατονίζω..ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ δεν είναι τα stage. H ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ...Με stage δούλευαν παρά πολλά παιδιά ανεξαρτήτως κόμματος...Μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ???ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ???ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΡΟ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΥΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ γιατί δεν δημοσιεύονται σχόλια που ούτε υβριστικά είναι και την αλήθεια όπως είναι λένε.
    Το stage στην Ελλάδα πέθανε. Ευτυχώς πέθανε γιατί ήταν ξεφτίλα. Τώρα σαν φαντάσματα τα ονειρεύεστε ακόμα; τόση μικρότητα σε βάρος ανθρώπων που ποτέ ούτε stage δεν είδαν στην ζωή τους;
    Δηλαδή όλος ο αγώνας με δίκες για τα λεφτά; γιατί δεν κάνατε δικαστήρια τον πρώτο μήνα που αρχίσατε να εργάζεστε στα stage; δεν δείχνει αυτό ότι κάτω "άλλο" περιμένατε να γίνει; Μην κοροιδεύετε τους ανθρώπους που δεν είχαν τις γνωριμίες και τα μέσα που είχατε. Μην περιμένετε λύπηση από κανένα. Είστε χειρότεροι από κάθε άλλο άνθρωπο που τρέχει να ζήσει με την αξία του.
    Τι προσόντα είχατε; Ένα άχρηστο βύσμα. Είτε με το ένα κόμμα έιτε με το άλλο. Απασχολείτε και τα δικαστήρια σε βάρος άλλων υποθέσεων. Καλά έκανε και σας δικαίωσε. Με τους εργαζόμενους πρέπει να είναι τα δικαστήρια. Όχι όμως με αυτούς που μπήκαν από τα παράθυρα με το ζόρι για δουλειά σε Δήμους.
    Κατέρρευσε ο Δήμος από την μέρα που φύγατε; Αυτή ήταν η δουλειά σας; Εσείς λείπετε και τώρα βάρεσαν διάλυση; Δεν νομίζω.
    Και δεν δικαιολογώ τον Δήμαρχο γιατί ξέρουμε τι βλήμα ήταν.
    Δεν μπορώ να δικαιολογήσω όμως και εσάς. Φτιαγμένοι από την ίδια πάστα των ελεεινών κομματικών συμφερόντων. Αν δεν υπήρχατε εσείς (η άρρωστη ιδεολογία σας για το Δημόσιο) όλα θα ήταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ηταν "κομματικοποιημένα παιδιά που σκοπός της ζωής τους είναι ο διορισμός" θα τους ειχαν διορισει καπου αλλου οπως πολλους αλλους και δεν θα τους εβαζαν σταζ με ημερομησθιο 20ευρω και ανασφαλιστους! και οι αλλοδαποι στα φαναρια παραπανω βγαζουν κυριε κριτικε της πολυθρονας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ φίλε μου που γράφεις "Μην περιμένετε λύπηση από κανένα. Είστε χειρότεροι από κάθε άλλο άνθρωπο που τρέχει να ζήσει με την αξία του." μάλλον δεν έχεις ιδέα για τί πράγμα μιλάμε.
    Και πολύ μου άρεσε το τελευταίο σου επιχείρημα, το "Απασχολείτε και τα δικαστήρια σε βάρος άλλων υποθέσεων."
    Θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ κι εγώ, όποτε με πάει κάποιος κατηγορούμενο, ή με τραβολογάει σαν μάρτυρα και μου τρώει τον χρόνο μου "σε βάρος άλλων υποθέσεων" που έχω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένο μου Κεντρί άστους να εκτονωθούν. Μήπως κατάλαβαν τίποτα απ' όσα γράφουμε;; Πρέπει να τους κάνουμε ειδικά μαθήματα νομίζω... Αν τα παιδιά με stage ήταν κομματόσκυλα θα είχαν πάρει από κανένα Υπουργείο και δε θα δούλευαν για 20 ευρώ ανασφάλιστοι..Τι να πεις;; Η νοοτροπία τους είναι πολύ φτωχή..ή μήπως μας ζηλεύουν για τα χρήματα που θα πάρουμε;; Δεν θα κλέψαμε από κανέναν, φτύσαμε αίμα για να τα πάρουμε..Ας συνεχίσουν όλοι αυτοί να πληρώνουν για να τα τρώνε οι κυβερνητικοί...Καλά τους κάνουν...δεν παίρνουν μπροστά αυτοί ούτε μετά από 30 χρόνια. Γι' αυτό η Ελλάδα βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται..Τους λυπάμαι ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ STAGE ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ STAGE ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν έχει πολύ πλάκα το θέμα!!! Το ξέραμε ότι θα "πονέσει" αυτή η απόφαση, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα "πονέσει" τόσο πολύ ώστε ν΄ασχολείστε καθημερινώς μ΄εμάς!!!
    Σε σας με τα αρνητικά σχόλια απευθύνομαι!!!
    Πάρτε το χαμπάρι ότι ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και το αποδείξαμε και επισήμως! Ό,τι και να πείτε, όσο και να στενοχωριέστε, η απόφαση δεν αλλάζει! ΥΠΑΡΧΕΙ, είναι "ΖΩΝΤΑΝΗ", ΟΛΟΦΡΕΣΚΗ και ΜΙΛΑΕΙ!
    Μιλάει σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τις υπηρεσίες μας και την ανάγκη μας για εργασία και βροντοφωνάζει ότι ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! Το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι αυτοί που τους πειράζει τώρα η νίκη μας! Ντροπή και αίσχος σ΄αυτούς που τολμάνε και λένε ότι κάναμε πως δουλεύαμε. Είναι μήπως αυτοί που τους εξυπηρετούσαμε καθημερινά τόσα χρόνια;;; Προς τι τόση κακία;;; Τώρα… για το αν διεκδικούμε μια θέση στο δημόσιο… Αγράμματοι δεν υπήρξαμε ποτέ. Και γνώσεις έχουμε και πτυχία. Θα΄θελα να σας θυμίσω ότι δόξα τω θεώ, έχουμε άπειρα παραδείγματα περισσοτέρων ανθρώπων μέσα στο Δημαρχείο, από το πολύ μακρινό παρελθόν έως το πολύ κοντινό παρόν, που μονιμοποιήθηκαν από τα "παράθυρα" χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και αραχτοκάθονται σήμερα σε μια καρέκλα "μόνιμου"… Δε θα αφήσουμε τόσα χρόνια να πάνε χαμένα! Ευτυχώς στην περίπτωσή μας η δικαιοσύνη απέδειξε ότι δεν είναι τυφλή. Αναγνώρισε την αδικία που έγινε εις βάρος μας! Επιτέλους δικαιωθήκαμε!!! Και που είστε ακόμα!... Γι’ αυτό ΤΕΛΟΣ.
    Σας αγαπάμε κι ας μη μας συμπαραστέκεστε!
    Γεια σας και να έχετε μια όμορφη μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ειρωνεία των δημοσίων υπαλλήλων τώρα και από πρώην υποψήφιους δημόσιους υπαλλήλους! Ελλαδάρα! Χαίρονται τα παιδιά γιατί δικαιώθηκαν! Τόσα χρόνια στο σχολείο τα όνειρα σας καλά κρατούν! Από το πρωί ως το βράδυ όνειρο σας μια καρέκλα! Έχετε υψηλούς στόχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE.

    KAKIA EXΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 20αρια μόνιμοι πάλι δεν θα υπάρχει πρόβλημα).

    Ο ΚΕΝΤΡΙΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ???ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ???ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....!!!ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ 1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ 400Ε!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ!!!!ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα μου επιτρέψετε να παρέμβω στην όμορφη συζήτησή σας.
    Συνήθως τα πράγματα είναι γκρί, όχι ασπρο-μαύρο.
    Οσον αφορά το Δήμο. Αφού επέλεξε να προσλάβει μέσω Stage έπρεπε να πληρώσει κανονικά το διάστημα που προέβλεπε η σύμβαση. Αν προσπάθησε να παρατείνει το χρόνο γιά ρουσφετολογικούς λόγους αυτό δεν αφορά τους εργαζόμενους.
    Οσον αφορά τους εργαζόμενους. Δυστυχώς, ενώ είχαν την επιλογή να πάνε και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, προτίμησαν το Δημόσιο, με απώτερο στόχο "να τρυπώσουν". Γιατί έτσι μεγάλωσαν, με ευθύνη του πολιτικού συστήματος που έτσι μεγάλωσε και τους γονείς τους.Αν ήθελαν πραγματική εργασιακή εμπειρία θα πήγαιναν στον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον ανώνυμο που γράφει στις 5.27. Καλέ που τον ενοχλήσαμε τον άνθρωπο;; Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνουμε.... Και για τον άλλο που λέει χαίρονται τα παιδιά γιατί δικαιώθηκαν;; Καλέ αυτός δεν θα χαίρονταν;; Τι στόχους θέλει να έχουμε;; Ξάχνουμε για δουλειά....τί άλλο να κάνουμε;; Να κλέψουμε ή να αποπληρώσουμε το μνημόνιο;;; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...Λυπάμαι για λογαριασμό σας....Τι άλλο να πω;;;; Έχετε παιδιά και ελπίζω μερικοί να καταλαβαίνετε την όλη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυριε Μαγκούτη συμφωνω με οσα λετε αλλα κανετε λαθος σε 1 σημειο....τα παιδια δεν ειχαν καμια επιλογη για δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα...κανεις δεν ειχε....αν δεν εισαι γνωστος καποιου και στον ιδιωτικο τομεα δεν βρισκεις δουλεια!!!και στο λεω λογω προσωπικης πειρας....ειμαι 3 χρονια στην αρτα με εχουν καλεσει απειρες φορες απο τον οαεδ για δουλεια σε τοπικες επιχειρησεις αλλα.....δεν με πηρε καμια ποτε!!!(και πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης εχω και εμπειρια σε πολλες απο τις δουλειες).Ο τελευταιος που πηγα μου το ειπε ευθεως...τηρεις τις προυποθεσεις αλλα θα παρω καποιον γνωστο μου γιατι εχω υποχρεωση σε καποιον.....Η νοοτροποια λοιπον, δεν ειναι μονο τον συγκεκριμενων παιδιων....ειναι ολων σε αυτη την πολη....!!!!!Να σας ρωτησω και κατι αλλο???ποσα ατομα πηρατε εσεις με stage στην επιχειρηση σας???σας ηταν αγνωστα???εαν λοιπον μπορειτε να δωσετε ευκαιριες δουλειας σε ανεργους σε αυτην την πολη καντε το!!!!!και ας μην ειναι γνωστοι σας...ποτε δεν ξερετε...μπορει να αποδωσουν καλυτερα!!!και ειναι πολυ κριμα ανθρωποι με πτυχια και τοσα προσοντα να παρακαλανε να τους παρουν με stage...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...