Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μια καινούργια (;) πράσινη ματιά...


Παιδιά, γεννήθηκε νέο blog στην Άρτα...
Είναι πρασινομάτικο και με ξεκάθαρη στόχευση.
Είναι το
Πράσινο Μάτι, που όπως και το Πράσινο Μίλι δείχνει να 'χει σχέση με μελλοθάνατους και με την πορεία προς την ηλεκτρική καρέκλα...
Όπως και να 'χει, από σήμερα είμαι αναγνώστης του, γιατί χτες είχε μια φοβερά ενδιαφέρουσα ανάρτηση, που και έκλεινε το πράσινο ματάκι προς τον Γιάννη, αλλά και έδειχνε τα δόντια προς τους "φρέσκους".

Ο τίτλος της ανάρτησης ήταν: "
Πέμπτη φάλαγγα στην Άρτα;" και έγραφε:

"Να λοιπόν που το πολιτικό τοπίο στην Άρτα αλλάζει πριν ακόμα την τυπική παράδοση παραλαβή.
Νέα ηγετική ομάδα θέλει να διαμορφωθεί και να νομιμοποιηθεί εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ, μέσω του ευτελισμού όποιου άλλου μέρους (κατά την δική τους οπτική) δεν συμπαρατάχθηκε άνευ όρων στην υπόγεια και κυρίως, εκτός οργανωμένου ΠΑ.ΣΟ.Κ., ετερόκλητων συμφερόντων ομάδα.
Γνωρίζουμε όλοι ότι το οργανωμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Άρτα είναι βουλευτοκεντρικό και κινείται μεταξύ απραξίας και ανυποληψίας, κάτι σαν το παιδί των θελημάτων των πολιτικά ισχυρών του χώρου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Όμως αυτό δεν νομιμοποιεί άτομα-κατακάθια της πολιτικής σαβούρας του τόπου μας, να αναλάβουν την εκκαθάριση των υπαρχόντων παραγόντων του χώρου και την εγκαθίδρυση εξωθεσμικών ηγεσιών, υπό το πέπλο προστασίας ανθρώπων νομιμοποιημένων με την πρόσφατη ψήφο των Αρτινών.
Ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό, εντός των τειχών, ότι αποτελούν τα πολιτικά γιουσουφάκια μεγαλοπαραγόντων της Ν.Δ. έναντι "πινακίου φακής".
Και δεν εννοώ μόνο τους κατ'εντολήν δημοσιεύοντες τις πολιτικές προγραφές, αλλά και την, οσονούπω με δημοτικά αξιώματα, επίσημη "βιτρίνα" μαζί με τους πάτρωνές τους.
Τους ενημερώνουμε ότι τους γνωρίζουμε έναν προς έναν.
Και παρόλο που κινούνταν απέναντι ή εντός-εκτός από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., γνωρίζουν καλά πως συμπεριφέρεται ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε τέτοιες ομάδες συμφερόντων, που επιχειρούν να το σφετερισθούν ή να το καθοδηγήσουν.
Εκλέξαμε διοίκηση του Δήμου Αρταίων, χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες στελέχη του κινήματος με κριτήριο το κομματικό χρίσμα που πήρε ο υποψήφιος τότε Δήμαρχος, για το οποίο έδωσε μάχη, απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο, με όλα τα όπλα.
Το χρίσμα αυτό αποτέλεσε την πολιτική νομιμοποίηση, στη συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση, του επικεφαλής και για χρόνια άξιου στελέχους του κινήματος Γιάννη Παπαλέξη.
Δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν άλλο από το στενό ή το φιλικό του περιβάλλον, να αναλάβει με την ανοχή του, την εκτέλεση πολιτικών συμβολαίων εκκαθάρισης εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Ας προσπαθήσουν να το κάνουν στον δικό τους πολιτικό χώρο που υπηρετούν πιστά τόσα χρόνια είτε φανερά, είτε συγκαλυμμένα μέσα στο χώρο μας. Αλλωστε, ο αγαπημένος τους τέως υπουργός (και συνδετικός τους κρίκος στην διαχρονική και ετερόκλητη πολιτικά συνεύρευσή τους) μάλλον οδεύει σε καινούριο κόμμα. Ας τον ακολουθήσουν.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν διασπάται, δεν τιμαριοποιείται, δεν κληρονομείται."

ΚΕΝΤΡΙ: Τα bold είναι δικά μου και είναι ξεκάθαρο ότι τα μαχαίρια έχουν βγει και είναι κι ακονισμένα τα άτιμα...
Ποιανού καρωτίδα σημαδεύουν το καταλαβαίνουμε, αλλά θα 'χει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση και την αντεπίθεση...

Γιαυτό, πάρτε ποπ-κορν, απλωθείτε αναπαυτικά στη πολυθρόνα και παρακολουθείστε την υπερπαραγωγή "Μονομαχία κάτω απ' τον Πράσινο Ήλιο"!!!

2 σχόλια:

  1. μην ασχολεισαι με τα σκυβαλα ,δεν θα σε διαβαζει κανενας,αλλαξε ρεπερτοριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. enas einai o sotiras kai legetai Papatheodoros, pu epidi eixe flomosi to pano me uposxeseis otan pire ton pulo efige stin A8ina ke eipe na ksekinisei antartiko poleon apo kei. omos epidi den tou edosan kapoia argomis8ia opos eixe pa8ei tosa xronnia rixnei prasines maties mpas ke ginei bouleftis tora pu adiase h 8esi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...