Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τελικά κάτι έγινε στα Λεπιανά...


Είχα γράψει χθες το μεσημέρι για "Παρατράγουδα στα Λεπιανά" και αμέσως μου στείλανε δυό σχόλια, που μου λεγανε ότι διαστρεβλώνω τα γεγονότα, γιατί δεν έγιναν έτσι κτλπ, κτλπ.
Φυσικά δημοσίευσα τα σχόλια, αλλά πριν από λίγο που μπήκα στο site του Δήμου Άρτας, διάβασα τα παρακάτω:


"Εκλογικό παρατράγουδο.
Επεισόδιο που σημειώθηκε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο του πρώην Δήμου Αγνάντων ήρθε να ταράξει το μέχρι τότε ήρεμο προεκλογικό κλίμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος που ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος υποψηφίου δέχθηκε ξυλοδαρμό από άτομο που ήταν υποστηρικτής του αντίπαλου συνδυασμού όταν υπήρξε μεταξύ τους διαφωνία στη διάρκεια καταμέτρησης των ψηφοδελτίων. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
«Έγινε ένα επεισόδιο το οποίο δεν τιμά το δημοκρατικό αίσθημα των κατοίκων της περιοχής» δήλωσε ο βουλευτής Άρτας Παύλος Στασινός ο οποίος με την ιδιότητα του γιατρού κλήθηκε να δει τον 40χρονο στο νοσοκομείο."

ΚΕΝΤΡΙ: Κάντε τον κόπο να διαβάσετε την χτεσινή μου ανάρτηση, διαβάστε και τα σχόλια που μου έκαναν, διαβάσατε και την δήλωση του Στασινού και βγάλτε από μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Είπαμε, να κρύβουμε σαν τις γάτες μέσα στο χώμα ό,τι μυρίζει, αλλά μη βγάλουμε και συκοφάντες τους υπόλοιπους, έτσι παιδιά μου;

2 σχόλια:

  1. απο κομενο μερια μη κανετε πολεσ δηλοσεισ κε μην ορκιζεστε δε σασ πιστεβει κανενασ ξερουμε καλα τι εγηνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός που περιγράφετε δεν έχει καμία σχέση με το εκλογικό αποτελεσμα,τουλάχιστον όχι εξ ολοκλήρου. Αυτός που έφαγε το ξύλο, πορωμένος με το συνδυασμό του, έβλεπε παντού κατασκόπους και προδότες...Τελικά τη μανία και την καχυποψία του την πλήρωσε μια γυναίκα που ήταν στην γραμματεία...(ήταν γυναίκα, αλλιώς δε θα τολμούσε...), την οποία παρενοχλούσε συνεχώς και στο τέλος της επιτέθηκε φραστικά με πολύ άσχημους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Έλα ομως που η γυναίκα είχε και γιο, ο οποίος άκουσε τα "στολίδια" του συγχωριανού για τη μάνα του και "στόλισε" μια και καλή με μπουνιές το υποτιθέμενο "θύμα"...Και όποιος, άντρας κυρίως, πει ότι θα έκανε το αντίθετο, ψέματα θα πει και αυτό το ξέρουμε όλοι, σε όποιο "χωριό" της Ελλάδας και αν ζούμε...Αυτά, μήπως και αποκαταστήσουμε έστω και λίγο την υπόληψη ενός παιδιού....Όσο για το "θύμα"...διαδίδει ανακρίβειες μπας και καταφέρει να τον λυπηθούν τα δικαστήρια, γιατί οι συγχωριανοί του ξέρουν σίγουρα την αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...