Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα όλοι στη κεντρική ομιλία της Όλγας


Σήμερα στις 8:30 το βράδυ, η Όλγα Γεροβασίλη θα κάνει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στον Κακαβά. Εκεί η Όλγα, επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» θα μιλήσει στους φίλους και ψηφοφόρους της το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώνοντας την προεκλογική της δραστηριότητα στον «Καλλικράτειο» Δήμο Αρταίων.
Προβλέπεται μεγάλη κοσμοσυρροή, καθώς απ' ότι φαίνεται "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"!!!

Ο αέρας νίκης που ούτως ή άλλως είχε στην Άρτα, έχει μεταδοθεί πια και στα χωριά κι όλο και περισσότεροι αναποφάσιστοι αρχίζουν να παίρνουν θέση...
Οι "βουβές" εκλογές, αρχίζουν τις τελευταίες μέρες να αποκτάνε βροντερή φωνή!!!



Αρκεί να σας πω πως χθες που ήμουν στον οδοντίατρο (πονούσε το δοντάκι μου!!!), υπήρξε ένας ξεσηκωμός στην περιοχή της Αγροτικής Τράπεζας, γιατί κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και χαιρετούσε την Όλγα με το επιτελείο της που περιόδευαν στα μαγαζιά της Βασ. Πύρρου, αυτοκίνητα είχαν σταματήσει και έπαιρναν τα γνωστά φυλλάδια με τις φωτογραφίες των υποψηφίων, γενικά υπήρχε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.
Βγήκα κι εγώ στο μπαλκόνι μαζί με τον οδοντίατρο και παρακολουθούσα έκπληκτος τις αντιδράσεις του κόσμου...
Ήξερα ότι η Όλγα μέσα στην πόλη προηγείται σταθερά, αλλά πού να φανταστώ τέτοιες εκδηλώσεις ενθουσιασμού και σιγουριά για τη νίκη στις 14 του μηνός!!!

Μετά, ξαναμπήκα μέσα, έκατσα κάτω από τον ανατριχιαστικό τροχό, αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα στην ομιλία, που θα έχω κάθε λόγο να χαμογελάω, το χαμόγελό μου θα είναι αστραφτερό και άψογο!!!

5 σχόλια:

  1. Νίκη στις 14 του μηνός;;;;;;;;; Κεντρί μας σας βρίσκω άκρως απαισιοδοξο! Η νίκη θάρθει στις 7 του μήνα.....2+1 λέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση προς αδαμάντινους...χαρακτήρες:
    -Αλήθεια, ο Θανάσης από ποιον τα πήρε, τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ .....ΝΤΙΡΛΑ ΟΜΙΛΙΑ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ; ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ...Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ !!! ΕΤΣΙ ΘΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ; ΤΥΦΛΑ; ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ....ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές διακοπές στα αντιστασιακά παραθαλάσσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή, ανώνυμε, η κακοήθεια συνήθως πληρώνεται, φυλάξου μήπως εμείς οι λίγοι και προδομένοι στο τέλος τραγουδάμε ΝΤΙΡΛΑντα και τέζα οι άλλοι και συ μανιάτικο μοιρολόι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...