Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Θα μας φάνε τα λιοντάρια κι η ψώρα!!!


Όλα καλά πηγαίνουνε σ' αυτή την χώρα. Ο πρωθυπουργός είναι γυμνασμένος και μάχιμος, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με αυτά που του συμβαίνουν, οι τσέπες μας ζεστάθηκαν απ' το ρευστό, ο ΟΑΕΔ σκέφτεται να κλείσει γιατί δεν υπάρχουν πια άνεργοι, αλλά να που μερικές φορές γίνονται κάτι πραγματάκια και μας χαλάνε τη ζαχαρένια μας.
Να, για παράδειγμα σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο της Άρτας ήρθε ένα επίσημο έγγραφο από τη LEO Pharma, τη γνωστή εταιρεία με σήμα το λιονταράκι (όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει fucidin ή fucicort).

Τι λέει το έγγραφο; Μπα, τίποτε σπουδαίο, απλά ότι σταματάνε πια να προμηθεύουνε το Νοσοκομείο με τα προϊόντα τους, γιατί άλλα συμφωνήθηκαν κι άλλα τελικά έγιναν, κοινώς δεν πληρώθηκαν τα χρωστούμενα...
Οπότε, βάρδα από δερματοπάθειες γιατί δεν μας βλέπω να την γλυτώνουμε τελικά την ψωρίαση!!!

4 σχόλια:

  1. Αναρρωτιέμαι πως η συντρόφισσα δεν πήρε θέση επι του καυτού θέματος της Δημόσιας Υγείας και την του συνδυασμού επέμβαση για την άμεση επίλυση του προβλήματος μιας και..."ξέρει,θέλει και μπορεί"!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καιρός περνούσε, η κατάσταση στον κόσμο γινόταν όλο και πιο περίπλοκη, και η Αριστερά, ατρόμητη, συνέχιζε να παίζει τους ρόλους που, είτε στην εξουσία είτε στην αντιπολίτευση, της είχαν διανεμηθεί
    Ζοζέ Σαραμάνγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΡΤΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ,ΟΠΟΤΕ *χ/ΜΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
    ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??????ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ........ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ Τ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ
    ΑΛΙΩΣ ΘΑ ..ΞΥΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...