Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η sardela δεν μπαίνει σε κλουβί!!!


Στη χτεσινή μου ανάρτηση για την προετοιμασία γαλάζιου νεανικού αντάρτικου στην Άρτα, ανάφερα και κάτι αντίστοιχο που διάβασα κάπου σχετικά με την Πρέβεζα, δηλαδή για γαλάζια τζάκια που ετοιμάζονται να ανάψουν φωτιές στον υποψήφιο της Ν.Δ. τον Στέργιο Γιαννάκη.
Το διάβασα
κάπου, τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μεγαλοπιάστηκα και το παίζω κάποιος και δεν μπαίνω καν στο κόπο να αναφέρω την πηγή; Ή μήπως σημαίνει ότι με φώναζαν να πάμε για μπάνιο και δεν μπήκα καν στον κόπο να ρίξω μια δεύτερη ματιά σε αυτά που αναδημοσίευα;
Τέλος πάντων, την έκανα την πατάτα μου και θέλω να ζητήσω από τον Πρεβεζιάνο
Σαρδελά, να με συγχωρέσει, δικιά του ήταν η ανάρτηση που σας έλεγα.
Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, ίσως η παράλειψή μου να ήταν υποσυνείδητη αντίδραση στο ότι ενώ οι Πρεβεζιάνοι έχουν το παρατσούκλι "Σαρδελάδες", που είναι και νόστιμο και μυρίζει αλμύρα, εμείς οι Αρτινοί έχουμε το παρατσούκλι "Νεραντζόκωλοι", που δεν ξέρω αν είναι νόστιμο, αλλά σίγουρα δεν ...μυρίζει καλά!!!

Α ναι, τον ζηλεύω και για κάτι άλλο. Ζει στην Πρέβεζα, που τα τελευταία 10 χρόνια έκανε άλματα προς τα μπροστά, ενώ εδώ στην Άρτα, κάτσαμε κατάχαμα, μέσα στη σκόνη, σταυρώσαμε τα χέρα και ανεχτήκαμε να είμαστε κολλημένοι στη μιζέρια και στην απογοήτευση.

Keep on blogging Πρεβεζιάνε φίλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...