Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κάποτε ήταν ένα κόμμα που το 'λεγαν Ν.Δ....


Το αντιγράφω από το Epirusgate:

Κώστας Γκιουλέκας στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέκος Καχριμάνης στην Ήπειρο και ο Γιάννης Πλακιωτάκης στην Κρήτη, είναι τα πρόσωπα που δεν θα στηρίξει σίγουρα η Ντόρα στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης,σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής σελίδας parapolitika.gr.
Από ΄κει και πέρα όλα παίζονται, αναφέρουν οι Μητσοτακικοί έχοντας εκδηλώσει ανοιχτά τη στήριξή τους στον Πέτρο Μαντούβαλο για τον δήμο του Πειραιά, στον Γιώργο Κοντογιάννη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περίπτωση που τον κατεβάσει ο Σαμαράς και στον Πέτρο Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου (ήδη η Έλσα Παπαδημητρίου κάνει αγώνα υπέρ του).
Τις τελευταίες εβδομάδες το σπίτι του Μητσοτάκη στα Χανιά έχει μετατραπεί σε στρατηγείο πολιτικού σχεδιασμού της Ντόρας από όπου έχουν περάσει εκατοντάδες στελέχη της από όλη την Ελλάδα και αρκετοί βουλευτές."

ΚΕΝΤΡΙ: Εδώ στην Άρτα τελικά ποιόν θα στηρίξει η Ντόρα;
Πείτε μου βρε παιδιά, γιατί πάω να τρελλαθώ!!!

Θα στηρίξει τον Γιώργη τον Παπαβασιλείου, που ήταν κι απ' τους πρώτους που υπέγραψαν υπέρ της πέρυσι το Φθινόπωρο; (διορατικό αυτό το παιδί...).

Κι αν ναι, τότε θα τον στηρίξει κι ο Καραμπίνας;

Κι ο Χρήστος, θα μείνει στην απ' έξω;

Κι αν τελικά ούτε η Ντόρα τον στηρίξει τον Γιώργη, ποιός θα τον στηρίξει, εγώ;
Κάποτε ήταν ένα κόμμα που το 'λεγαν Ν.Δ. Τώρα έγινε κωμωδία με τίτλο: "του Κουτρούλη ο γάμος"!!!

4 σχόλια:

  1. Υπεγραψε πρώτος στη Ντόρα και πως τον αποκαλείς? διορατικό???? χαχαχα

    Και τον Τατούλη δεν θα'πρεπε να τον αποκαλέσουμε διορατικό που πήγε κόντρα στον Καραμανλή έτσι ώστε σε περίπτωση που έχανε η Ντόρα την αρχηγία και κατέβενε ο ίδιος περιφεριάρχης Πελοπονήσου να εξασφαλίσει την υποστήριξή της... χαχαχα, τι άλλο θ'ακούσουμε θεε μου.

    Ο Σαμαράς επιλέγει νέα, αυθαρτα και αυτοδοιηκητικά πρόσωπα και η Ντόρα στηρίζει γνωστούς και τετριμένους πολιντικάντηδες της χώρας μας που έχουν καεί πολιτικά και δεν τους το'χουν πει ακόμα (όπως έιναι και η ίδια άλωστε). Ενίοτε επιλέγει και λαμόγια αν χρειαστεί για να βλάψει τη ΝΔ (...όπως λαμόγιο είναι και η ίδια άλωστε).

    Η ΝΔ θα τα παει πολύ καλά στις δημοτικές και θα αρχίσει η σήψη της κυβέρνησης του μνημονίου. Θα τα βλέπει και η Ντόρα και θα την καίει για άλλη μια φορά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βέβαια τον λέω διορατικό, γιατί ο άνθρωπος που προέβλεψε τον θρίαμβο της Ντόρας στις εσωκομματικές, έτρεξε να δηλώσει υποστήριξη για να εισπράξει αργότερα!!!
    Τι; Δεν κέρδισε η Ντόρα;;;
    Εμ, τότε ήταν περισσότερο διορατικός απ' ότι πίστευα: Ήξερε ότι ο Αντώνης θα θέλει να ξεδοντιάσει τη Ντόρα από στελέχη, οπότε σκέφτηκε πονηρά κι είπε κάτσε να βγώ επό δώ, για να πάρω μετά τη στροφή από εκεί!!!
    Ο Γιώργος είναι πονηρός...
    κι αυτά που λέει μην τα τρως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα η ντορα ειναι γατα!Πως γινεται να στηριζη την αδελφαρα Πετρο Μαντουβαλο?Εκτος αν την εψησε ο επιβητωρ του Μαντουβαλου,φανατικος Ντορικος απ`τ`Ασκυφου!!!Οι νοουντες νοουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι η αδελφαρα Πετρος Μαντουβαλος,ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...