Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Festival Ελεύθερης Μουσικής Σκέψης...


Θέλουμε να κάνουμε από τις 15 μέχρι τις 17 Αυγούστου ένα φεστιβάλ ελεύθερης μουσικής σκέψης ανεξάρτητο, αυτόνομο, μη επιχορηγούμενο, με μόνο σκοπό να παράγουμε πολιτισμό, σε ένα χωριό τη Σκουληκαριά, που βρίσκεται στα ορεινά της Άρτας με μεγάλη ιστορία, γενέτειρα του Καραϊσκάκη και του Μπακόλα και μαγευτική φύση!
Στην πορεία της προσπάθειάς μας ανέλαβαν να μας βοηθήσουν η Πολιτιστική Δράση-ΕΜΣΕ και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αθήνας,
ε...νώ η Νομαρχία Άρτας, μας έδωσε την ευγενική της αιγίδα.
Τώρα αν μας βοηθήσει και λίγο οικονομικά, δεν θα πούμε όχι, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!!!!


ΚΕΝΤΡΙ: Άντε κυρ Γιώργο, άντε κυρ ΔημοΝομάρχη μας, βλέπετε τι ωραία σας το φέρνουν απόξω-απόξω τα παιδιά, δώστε και σεις κάτι για τον Πολιτισμό, για τη νεολαία, για την ανάδειξη της Σκουληκαριάς...
Μην τα κρατάς όλα για το νέο Δήμο Άρτας, ξέρεις εσύ...
Σκέψου πονηρά, όλο και κάποιοι Αρτινοί ψηφοφόροι θα πάνε στη Σκουληκαριά και πού ξέρεις; μπορεί και να θαμπωθούνε μερικοί από τη γεναιοδωρία σου!!!

1 σχόλιο:

  1. Για κάποιες ώρες το απόγευμα σ' έχασα από το στερέωμα των Blogs. Και σκέφτηκα "καλή η ανωνυμία αλλά πως ψάχνεις έναν ανώνυμο εξαφανισμένο"; Το μυαλό πήγε σε σε ιστορίες επί εποχής χούντας με ανθρώπους που "εξαφανίζονταν" όταν ενοχλούσαν το σύστημα (όχι πως τώρα διαφέρουμε και πολύ). Αλλά τελικά απ' ότι αποδείχθηκε δεν ήταν τίποτε περισσότερο από "παιχνίδια του μυαλού" και προφανώς του Bloger.
    Άιντε βρε... και καλό Δεκαπενταύγουστο. (Πριν από μερικά χρόνια είχα περάσει έναν καταπληκτικό Δεκαπενταύγουστο στα μέση σας επάνω στα Πράμαντα με τα απίθανα τσίπουρά σας και με εξίσου απίθανη καλή παρέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...