Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Από Δήμαρχος, ασκούμενος!!!


Διαβάζω και αναδημοσιεύω:
Δεν δέχθηκαν να τον εγγράψουν ως ασκούμενο δικηγόρο στον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας τον πρώην Δήμαρχο Βλαχέρνας Νίκο Κέφη κι εκείνος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δικαιώθηκε, "καθόσον, οι σχετικές διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων, με βάση τις οποίες το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας είχε απορρίψει το αίτημά μου, εκρίθησαν ως
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ."

ΚΕΝΤΡΙ
: Μπράβο Στρατηγέ και σιδηροκέφαλος, δεν τα παρατάς και δεν πτοείσαι μπροστά σε τίποτε!!!
Σε χαίρομαι, γιατί αντί να το παίξεις συνταξιούχος, δεν σε χωράει ο τόπος και συνέχεια θέλεις να κάνεις και κάτι παραπάνω.
Κι ούτε κολλάς σε δικαιολογίες του στυλ "από Δήμαρχος, κλητήρας", αν και στην περίπτωσή σου ταιριάζει το "από Δήμαρχος, ασκούμενος"!!!

Και είσαι και ευγενής, διπλωμάτης θα έπρεπε να γίνεις, σε "έτρεχε" ο Δικηγορικός Σύλλογος της Άρτας, σε ανάγκασε να φτάσεις μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας κι όταν δικαιώθηκες εκεί, ήθελε δεν ήθελε ο Σύλλογος έκανε τελικά αποδεκτό το αίτημά σου.
Κι αντί να βγεις και να βγάλεις το άχτι σου, καταλήγεις στην ανακοίνωσή σου: "Ευχαριστώ θερμότατα τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας για τον άψογο χειρισμό του θέματος."!!!

Στρατηγέ, αμέσως τα έμαθες τα δικηγορίστικα και τα περί συναδερφικής αλληλεγγύης...

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ. ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...