Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τι να 'χε ο κίτρινος φάκελος του Αντώνη;


Ξέρετε δα πώς κάνουνε οι εφημερίδες όταν θέλουνε να πούνε έναν καλό λόγο για κάποιον, το φέρνουνε απ' έξω-απ' έξω και το σερβίρουνε έτσι, ώστε ο αναγνώστης να πει: "Βρε, ποιός είν' αυτός ο αψηλός;"
Διαβάζω λοιπόν στην εβδομαδιαία εφημερίδα "
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" για ένα από τα παραλειπόμενα του Συνεδρίου της Ν.Δ. :
Κοντοστάθηκε λέει ο Πρόεδρος Αντώνης και είπε: "Αντώνη σε ευχαριστώ που ήρθες..." κι επειδή αποκλείεται να λάλησε από τώρα ο Σαμαράς και να μιλάει μεγαλόφωνα με τον εαυτό του, κοίταξαν καλύτερα οι παρευρισκόμενοι και είδαν τον Πρόεδρο Αντώνη να φιλάει τον Αρτινό Αντώνη Κολιάτσο και να παίρνει από τα χέρια του έναν μικρό κίτρινο φάκελο.

Και αργότερα ο Πρόεδρος Αντώνης είπε στον Αρτινό Αντουάν: "Αντώνη θα το διαβάσω... και θα τα πούμε..."

Και αφήνει να εννοηθεί η εφημερίδα ότι ο φάκελος περιέχει στοιχεία για τους διεκδικητές του χρίσματος στην Άρτα και αναλύσεις και προτάσεις και προτροπές...

Και το βλέπει αυτό ο μέσος Αρτινός αναγνώστης και μονολογεί: "Πω-πω μεγαλεία ο Αντουάν λύνει και δένει, εμ βέβαια, παλιά κολλητάρια, από την εποχή της ΠΟΛ.ΑΝ., ας τα 'χω καλά με τον Αντουάν, που 'χει τα μέσα"!!!

Ο υποψιασμένος όμως Αρτινός σκέφτεται αλλιώτικα: "Μπας κι ο φάκελος περιείχε καμμιά δεσμίδα από τα παλιά χρωστούμενα, τα δανεικά κι αγύριστα, από την εποχή την ΠΟΛ.ΑΝ. ντε, κι αυτό που θα διάβαζε ο Πρόεδρος Αντώνης είναι μια κόλλα αναφοράς, όπου θα ήταν γραμμένη 1000 φορές η φράση "Ήμαρτον, δεν θα το ξανακάνω"!!!

Και το λέω αυτό, γιατί ξέρω ότι αν είναι αλήθεια ότι έσκυψε προς το μέρος του ο Πρόεδρος Αντώνης, δεν ήταν για να φιλήσει τον Αντουάν, αλλά για να του δαγκώσει την καρωτίδα, για τέτοια αγάπη μιλάμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...