Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Eminem ο κτηνοβάτης !!!


Διάβασα -δεν θυμάμαι σε ποιά από τις Κυριακάτικες εφημερίδες ότι ο Eminem δήλωσε ότι "οι γυναίκες είναι ζώα και αυτός κτηνοβάτης...".
Αμέσως το "μπλογκερίστικο κόλλημα", με έκανε να σκεφτώ ότι είναι καλό θέμα για σχολιασμό και ανάρτηση. Αναρωτιόμουν όμως, ποιοί θα ενδιαφερόταν περισσότερο να το διαβάσουν και να καταδικάσουν τις δηλώσεις; Οι φεμινιστικές οργανώσεις, οι σύλλογοι για τα δικαιώματα των ζώων, αυτοί που κυνηγάνε sex-offenders, ποιοί τέλος πάντων;
Εντάξει πλάκα κάνω, κι ο Eminem φαντάζομαι πλάκα έκανε, στα πλαίσια του promotion, που λέει "κάνε αίσθηση κι ας σε βρίζουν" !!!


Μην ξεχνάμε ότι ο μόνος τρόπος επικράτησης ενός λευκού ράπερ στον "μαύρο" κόσμο της hip-hop, είναι η ανάδειξη ενός σκληρού "προσωπείου", ενός gangsta, που δεν κολώνει πουθενά και που άλλοτε "πετάει" ατάκες για white power και ΚΚΚ και τον κατηγορούνε όλοι για νεοναζί, κι άλλοτε, όπως τώρα, ανατρεπτικά τσιτάτα, που ξεσηκώνουν αντιδράσεις και κάνουν τον κόσμο να τον συζητάει.
Εμένα όμως δεν με νοιάζει, ούτε τι πιστεύει, ούτε σκοπεύω να λογοκρίνω την συμπεριφορά του.
Για μένα σημασία έχει ότι ο ξανθός κοντοκουρεμένος τυπάκος, με την baby face φατσούλα, "ξερνάει στίχους" που είναι τόσο αληθινοί για την σημερινή κατάσταση, που δεν μπορώ παρά να τον θαυμάζω και να "κυνηγάω" κάθε καινούργια του δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...