Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Στα κάτεργα οι αλήτες...


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του κοινοτάρχη Γραμματικού, του οδηγού του και άλλων πέντε κατοίκων για τα επεισόδια στο χώρο που πρόκειται να δημιουργηθεί ΧΥΤΑ.

Εις βάρος του κοινοτάρχη και του οδηγού του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ηθικής αυτουργίας σε αυτήν και αντίστασης κατά της Αρχής. Η δικογραφία ανατέθηκε στην 7η τακτική ανακρίτρια.

Σε συμπαράσταση του εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφτασαν στην Ευελπίδων ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κουρής και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Εις βάρος των πέντε κατοίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό και απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία (του Κοινοτάρχη) και η δικογραφία ανατέθηκε για τη διενέργεια ανάκρισης στην 25η τακτική ανακρίτρια.

από in.gr

ΚΕΝΤΡΙ : Τι, μόνο ποινική δίωξη; Στα κάτεργα οι αλήτες, να σπάνε πέτρες κάτω από τον ήλιο, με βούρδουλα και σιδερένια μπάλα στο πόδι, που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι!!!

Λιθοβολισμός στο κέντρο στο ΟΑΚΑ και λίγο σας λέω, ακούς εκεί τους εγκληματίες, που σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι, πού νομίζουν ότι βρίσκονται; Σε καμιά Ουγκάντα;

Εδώ είναι Ελλάδα, το Κράτος δεν είναι παίξε-γέλασε, η εγκληματικότητα θα παταχθεί, απ' όπου κι αν προέρχεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...