Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Φτιάξε κι εσύ μια σφραγίδα, μπορείς!!!

Σας είχα πει εδώ, ότι θα παρακολουθούσα την χθεσινοβραδυνή "Γενική Συνέλευση" της Αναγέννησης Άρτας στο Σκουφά και θα σας ενημέρωνα για το αν μου λύθηκαν κάποιες απορίες μου... Ε, λοιπόν όχι μόνο δεν μου λύθηκαν, αλλά αυξήθηκαν κιόλας!!!
Ο Δήμαρχος Πάνος, αυτόκλητος εκπρόσωπος της αυτόκλητης Διοικούσας Επιτροπής, ξέφυγε από την "πατάτα" της "Γενικής Συνέλευσης" και μετονόμασε την "μάζωξη" σε "Λαϊκή Συνέλευση".
Μαζωχτήκαμε εκεί λοιπόν καμιά 70αριά νοματαίοι κι ακούσαμε τον Δήμαρχο να λέει ότι με την βοήθεια(;;;) του Προϊστάμενου της Δ.Ο.Υ. Άρτας, Βόϊδαρου, ανακάλυψε(!!!) δεύτερο Α.Φ.Μ της Αναγέννησης(;;;), το οποίο "είχε περιέλθει σε αδράνεια"(!!!), είναι πανάλευκο και θα χρησιμοποιηθεί από την Αναγέννηση!!!

Έτσι, το λοιπόν, θα γίνει ο Γ.Α.Σ. Αναγέννηση (ξεχάστε την χρεοκοπημένη ΠΑΕ), ΘΑ πάρει προπονητή, ΘΑ πάρει παίκτες, ΘΑ συμμετάσχει φέτος στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, ΘΑ επανέλθει στη Γ΄Εθνική, ΘΑ μετατραπεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ και στο τέλος ΘΑ γίνει Εταιρεία Λαϊκής Βάσης με μετόχους τους Αρτινούς φιλάθλους!!!
Για να νομιμοποιήσει ο Δήμαρχος Πάνος την κίνησή του χρησιμοποιεί Το άρθρο 111 του Ν. 2725/1999 που προβλέπει τα ακόλουθα:
"1. Π.Α.Ε. που υποβιβάζονται από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία ή, σε περίπτωση αναδιάρθρωσης, στην κατώτερη κατηγορία πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην οικεία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, διαλύονται και τίθενται σε εκκαθάριση κατά τις διατάξεις για τις ανώνυμες εταιρείες, υπό τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συμβουλίου.
"Η εκκαθάριση πρέπει να περατώνεται μέσα σε τριάντα μήνες από τον υποβιβασμό της Π.Α.Ε.. Εάν πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση η ομάδα ανέλθει κατηγορία, διακόπτεται η διαδικασία της εκκαθάρισης και επαναφέρεται σε λειτουργία η Π.Α.Ε."
2. Τη θέση της εταιρείας που υποβιβάζεται στην κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καταλαμβάνει αυτοδικαίως το ιδρυτικό της αθλητικό σωματείο. Αν το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο έχει περιέλθει σε αδράνεια ή έχει διαλυθεί, για την επαναλειτουργία του ή την επανασύστασή του, προς το σκοπό της υποκατάστασης από αυτό της υπό εκκαθάριση εταιρείας, απαιτείται απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του, που ήταν γραμμένα κατά το χρόνο περιέλευσης σε αδράνεια ή διάλυσής του, (όχι νέων μελών, που γράφονται τώρα) μέσα σε ένα (1) μήνα από τον υποβιβασμό της Π.Α.Ε., (η ΠΑΕ υποβιβάστηκε πέρυσι) κατά τη διαδικασία της παρ. 3 του άρθρου 64 του παρόντος, αναλόγως εφαρμοζομένης. Το αθλητικό σωματείο σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει τις τυχόν ενοχικές ή άλλες υποχρεώσεις της εταιρείας που τέθηκε σε εκκαθάριση.
"
Κοινώς, στον αέρα το εγχείρημα, νομικά διάτρητο και αν κάποιος γουστάρει μπορεί να τους ξετινάξει. Και πάμε και στην υποκατηγορία "μπικικίνια". Έβγαλαν ένα μπλόκ αποδείξεων, της πλάκας, που είχε επάνω και μια σφραγίδα του ΓΑΣ Αναγέννηση (σε ποιό τυπογραφείο την έβγαλαν;) και άρχισαν να μαζεύουν 20ευρα. Έδωσα κι εγώ ένα εικοσάρικο, πήρα την απόδειξή μου, με την "σφραγίδα της συμφοράς" να την έχω και τώρα περιμένω τις χορηγίες που θα μαζέψει ο Δήμαρχος Πάνος από ντόπιους επιχειρηματίες κι από επιχορηγήσεις, έτσι γενικά...

Όλη η υπόθεση θα ήταν της πλάκας, αν δεν ήταν τόσο τραγικά περίεργη.
Κρίμα για τον κόσμο της Άρτας, να πέφτει θύμα της αγάπης του για την "Μαύρη Θύελλα"
, για την ανάγκη προβολής και ψηφοθηρίας ορισμένων, για να μην πω τίποτε χειρότερο...
Και καλά, κάποιοι έχουν συνηθίσει να τους φτύνουν και δεν τους ενοχλεί, κάποιοι άλλοι όμως, πού πάνε και βάζουν την υπογραφή τους; Δεν ξέρουν ότι την υπογραφή και το ...άλλο τους πρέπει να προσέχουν πολύ που τα βάζουν, γιατί αλλιώς θα έχουν ντράβαλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...