Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ο Καπετάν-Παμβώτιδας...


Είναι γνωστές εδώ και χρόνια οι Γκαιμπελικές μέθοδοι, διαμέσου των οποίων το δημοτικό "ιερατείο" Γκόντα "στραγγαλίζει" και εκμαυλίζει τις συνειδήσεις των δύσμοιρων Γιαννιωτών που καταφεύγουν ως το Δημαρχείο μπας και βρουν καμιά δίμηνη σύμβαση για τα άνεργα παιδιά τους.
Νέα ήθη έχει παγιώσει εδώ και χρόνια ο Δήμαρχος και στον τομέα του Τύπου, όπου καθιέρωσε τον διαχωρισμό στα αρεστά και μη αρεστά Μέσα από την δημοτική αρχή, ενώ έχει κατηγοριοποιήσει και τους ίδιους τους δημοσιογράφους, ανάλογα με το βαθμό που ασκούν δημόσια κριτική στα θέματα του δήμου Ιωαννιτών.
Βέβαια με τη γνωστή ξανθομαλλούσα δημοσιογράφο της τοπική τηλεόρασης, κάπου το κακό έχει παραγίνει, αφού η ίδια ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής, έχει καταλήξει να είναι τριπλόμισθη από το "μαγαζί" του κ. Νίκου Γκόντα.
Αντί λοιπόν να ζητήσει δημόσια συγνώμη ή τουλάχιστον να σιωπήσει, τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και εκδότες ζητώντας να..."κουκουλώσουν" το θέμα. Δεν θα πρέπει να ξεχνά τόσο η ίδια, όσο και ο δήμαρχος, πως το παραμάγαζο του Τύπου το οποίο έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στο Δημαρχείο, έχει πολλά έξοδα τα οποία και πληρώνουν τα κορόιδα οι Γιαννιώτες κάθε δίμηνο από την τσέπη τους.
Αυτά να τα βλέπετε φίλοι αναγνώστες του epirusgate, όλοι όσοι σήμερα είστε άνεργοι και καθημερινά τραβάτε το δικό σας "Γολγοθά" για να βγάλετε τον... επιούσιο και κάθε τέσσερα χρόνια έρχεται ο κάθε Γκόντας και ζητά την ψήφο σας.
το διάβασα στο epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...