Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ήρθαν οι ...Λοχίες

Έγραφα νωρίτερα για τον Σταμούλη τον Λοχία, που είδε ο Πυθαγόρας στην Αμφιλοχία και θυμήθηκα ότι την Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε ένα νέο κόμμα, που λέγεται "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας", αλλά ήδη του έχουν δώσει το όνομα "Κόμμα των Αποστράτων"...
Η πρόσκληση για την ιδρυτική διακήρυξη σε ξενοδοχείο της Αθήνας υπογράφονταν για λογαριασμό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από τον Πρόεδρος Νικόλαο Αλικάκο και τον Γραμματέα Στέφανο Κων. Σφατίδη (αξιωματικοί ε.α. του Στρατού Ξηράς και οι δύο), ενώ πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε το σχέδιο καταστατικού του νέου κόμματος από τον Γεώργιο Γερούλη, που είναι αντιπτέραρχος ε.α.
Απ' ότι ακούγεται υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από απόστρατους, που είναι στελέχη Ενώσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας, της παλιάς Χωροφυλακής, του Λιμενικού , της Πυροσβεστικής ακόμα και της τέως Αγροφυλακής!!!
Λέτε να δούμε και Αρτινούς στο καινούργιο κόμμα;

1 σχόλιο:

  1. ωρε γλεντια .θα μας σωσουν οι καραβαναδες .την πρηγουμενη φορα χασαμε την Κυπρο τωρα πια περιοχη της Ελλαδας θα χασουμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...