Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αξεπέραστες αλήθειες από τον φωτεινό μας ηγέτη...

Γιώργο μου σε αδίκησα στην προηγούμενη ανάρτησή μου...
Έγραψα ο τρισάθλιος ότι δεν είπες τίποτε διαφορετικό στις δηλώσεις σου, ότι είπες τα γνωστά τα τετριμμένα...

Κι όμως, τώρα που τις διαβάζω καλύτερα, συνειδητοποιώ ότι ξεπέρασες τον αυτό σου, ότι έδειξες ότι και χιούμορ έχεις και δεν διαστάζεις να αυτοσαρκαστείς!!!


-Γιώργος: Πώς σου φάνηκαν οι δηλώσεις Αλέκο;
-Αλέκος: Είσαι παμπόνηρος βρε μπαγάσα, μπας κι είσαι βλάχος;

Πώς αλλιώς να σχολιάσω το ξεκαρδιστικό: "Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια οι πολίτες της Άρτας μας εμπιστεύτηκαν και μας ανέθεσαν την ευθύνη να διαχειριστούμε τις τύχες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης αξιώνοντας από μας αλήθεια, συνέπεια, ευθύνη και αποτέλεσμα. Σήμερα με τη σιγουριά ότι στα χρόνια αυτά ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των πολιτών, τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους και διαχειριστήκαμε με ευθύνη και τόλμη τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα του νομού μας..."!!!,

ή το αμίμητο: "Χρειάζονται τοπικές ηγεσίες μεγάλων στόχων και οραμάτων, ηγεσίες ασυμβίβαστες, με ευρεία πολιτική σκέψη και δημοκρατική ηθική και συμπεριφορά..."!!!,


για να μην αναφερθώ στο μεγαλειώδες: "Μια ΕΝΟΤΗΤΑ υπεράνω κομματικών ευαισθησιών και σκοπιμοτήτων, υπεράνω προσωπικών συμφερόντων και επιδιώξεων..."!!!


Γιώργο μου, υποκλίνομαι, είσαι
ΜΕΓΑΛΟΣ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο Παπαβασιλείου κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος; Η Ν.Δ. στηρίζει κάποιον για το Δήμο Αρταίων; Επειδή διάβασα προσεκτικά και τον τοπικό τύπο (όχι τα πρωτοσέλιδα αλλά τα κείμενα των ρεπορτάζ) και τη δήλωση που έκανε ο Νομάρχης, επαναλαμβάνω Νομάρχης, δεν είδα πουθενά στήριξη της παράταξης της οποίας ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. Τυχαίο άραγε; Δε νομίζω. Θα δούμε πολλά στην πορεία; Νομίζω.
    Παρεπιπτόντως, περιμένω να διαπιστώσω αν έχει την απαιτούμενη δημοκρατική ηθική και συμπεριφορά ώστε να παραιτηθεί από αύριο το πρωί ή μήπως άραγε θα χρησιμοποιεί για δυόμιση περίπου μήνες, μέχρι δηλαδή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, το θεσμό (ασφαλώς όπως τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος, δηλαδή υπηρεσίες, μεταφορικό μέσο, οδηγό, γραφείο, τίτλο κ.λ.π. και προφανώς και τα Μ.Μ.Ε.); Αλήθεια, αυτά τα πληρώνει ο ίδιος ή μπαίνουν σε κωδικό της Νομαρχίας; Αυτά για αρχή. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...