Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Badog ψόφο δεν έχει!!!


Μια πολύ καλή κριτική για το Αρτινό rock συγκρότημα, τους BADOG, δημοσιεύει το ROCKWAY...
Για την ακρίβεια λέει:


"Από την Άρτα μας έρχονται οι Badog και θα ορκιζόμουν πως ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική επαρχία.
Πιο πολύ ακούγονται σα μπάντα από το Τέξας, ή τέλος πάντων από κάποιο ξεχασμένο (με την καλή έννοια) χωριό της Αμερικής, όπου η country blues δεν έχει αντικατασταθεί από τη νερόβραστη pop.
Οι ίδιοι βαφτίζουν τη μουσική τους ως “southern rock” και δε θα διαφωνήσω καθόλου με αυτό το χαρακτηρισμό. Τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά το είδος και πάνω από όλα δείχνουν να ξέρουν τα μονοπάτια που βρίσκονται, χωρίς φανφάρες και ποζεριλίκια.
Το “Badog Never Dies” (aka “κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει”) αποτελεί το πρώτο τους cd single και είναι ένα πολλά υποσχόμενο ορεκτικό. Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά προφανώς στην περίπτωση των Badog, το καλό πράγμα αργεί να γίνει και αυτό φαίνεται από το πόσο καλοδουλεμένα είναι τα δύο κομμάτια που απαρτίζουν το single.
Βέβαια, το συγκρότημα, δεν επαναπαύεται. Κάνει live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και άλλα τραγούδια.
Όπως έχω ξαναπεί, το μόνο που χρειάζεται κάποιες φορές είναι μεράκι και αγάπη για τη μουσική. Οι Badog συνάδουν με αυτόν τον κανόνα, οπότε το μόνο που μου απομένει είναι να περιμένω την επόμενη κυκλοφορία τους, είτε αυτή είναι ακόμη ένα single, είτε κάποιο full length album. Να τελικά που το να είσαι “σκυλάς” δεν είναι απαραίτητα κακό…"

http://www.myspace.com/thebadog

Μπράβο παιδιά, όλο και περισσότερους πόντους κερδίζετε...

1 σχόλιο:

  1. έτσιιιιιιιι τα παιδιά το αξίζουνε πραγματικά να πάνε μπροστά και μπράβο και σε εσάς που τους υποστηρίζετε!
    Παύλος,Καλλιθέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...