Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τέτοια προσβολή δεν την περίμενα από έναν ...Κούκλου!!!

Ανοίγω το laptop να σερφάρω και όπως πάντα ξεκινάω από τα συμπολίτικα blogs και πέφτω πάνω στον πΑΡΤΑ όλα που αναδημοσιεύει την πρωινή ανάρτηση για τον Βασιλιά της Σκόνης και με συγκρίνει με τον βασιλικό ρεπόρτερ, τον Χρήστο τον Ζαμπούνη!!!

Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, τέτοια στεγνή προσβολή δεν την περίμενα από έναν συνblogger, εγώ ο
ΚΕΝΤΡΙς με τ' όνομα, να συγκρίνομαι με τον εφευρέτη του "φλωρισμού"...
Κανονικά, θα έπρεπε να τον πιάσω αυτόν τον Κούκλους και να τον κάνω έτσι που να μην τον ξεπλένει ούτε ο Άραχθος μαζί με το Πουρνάρι, αλλά ας έχει χάρη που ξύπνησε ο Ζαμπουνισμός, που κρύβονταν τόσο καιρό μέσα μου και σαν εκπρόσωπος του savoir vivre και του καθωςπρεπισμού, πάντα βάζω το μαχαίρι να κοιτάει προς το πιάτο, πάντα σηκώνομαι από την θέση μου όταν μπαίνει μια κυρία στο δωμάτιο και ποτέ μου δεν πέφτω στο επίπεδο ενός που διαλέγει μια ...αγελάδα για φωτογραφία στο profil του!!!


Το πολύ-πολύ να τον χαστουκίσω με το γάντι μου και να τον αφήσω να επιλέξει: ξίφος ή πιστόλι; Εμείς οι ευγενείς, έτσι ξεπλένουμε τις προσβολές...

Η άλλη λύση που μπορεί να διαλέξω, γιατί εμείς του savoir vivre είμαστε και κατά της βίας, είναι να "σπάσω" την ανωνυμία μου, να πάω να του συστηθώ και μετά να του κόψω την καλημέρα, έτσι για να μάθει ο ανάγωγος!!!

3 σχόλια:

  1. Κύριε ΚΕΝΤΡΙς
    Που να βρω τέτοιο ένδυμα και πως να με χωρέσει.
    Θα σας απαντήσω επίσημα και με τον νόμο της μουνουμαχίας απού ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φιάσκο η επένδυση στον Αστακό"
    Αντί τεράστιων επενδύσεων θέλουν το λιμάνι για να μεταφέρουν όπλα
    Του Α. Γιαννακόπουλου

    Στις αρχές της Άνοιξης κυβερνητικοί παράγοντες, όπως ο Παμπούκης
    και η Κατσέλη, πηγαινοέρχονταν στο Κατάρ για να εξασφαλίσουν
    συνεργασία στο λιμάνι του Αστακού.Πέντε μήνες μετά,τα σχέδια οδηγούνται σε ναυάγιο.
    Κι ενώ στην αρχή οι εκπρόσωποι του Κατάρ έλεγαν ότι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία μονάδων παραγωγής φυσικού αερίου,τελικά αποκαλύπτεται,ότι στις προθέσεις τους είναι η κατασκευή μονάδας LPG, το οποίο είναι ρυπογόνο και ήδη η κυβέρνηση της χώρας αυτής καλείται από τον επόμενο χρόνο να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα για τη ρύπανση του περιβάλλοντος.
    Οι υποσχέσεις για «χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» έμειναν στα λόγια, καθώς σύμφωνα με το οργανόγραμμα που περιήλθε σε γνώση των δημοτών του Αστακού, δεν θα υπερβαίνουν τις 140.
    Η θέση του λιμανιού θεωρείται ως στρατηγική σημασίας, καθώς βρίσκεται στο μέσον της διαδρομής από τα λιμάνια δυτικής Μεσογείου και της Αδριατικής προς τη Διώρυγα του Σουέζ .Τα τελευταία χρόνια επιδιώχθηκε να αποτελέσει μεγάλη εμπορευματική πύλη της χώρας.
    Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αστακό από το 2008, αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση, απέρριπτε τα σχέδια της βλέποντας ότι πίσω από τα πολλά πετροδολάρια κρύβονται άλλες επιδιώξεις,όπως η μεταφορά όπλων από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του Ισραήλ.

    http://kpdastakou.blogspot.com/2010/08/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κούκλου, θα σας πατάξω...
    Δεν περίμενα ότι ένας κύριος δεν θα έχει πάντα διαθέσιμο ένα φράκο για μια τέτοια περίπτωση...
    Τέλος πάντων, βάλτε αγαπητέ μία λιβρέα, μία ρεντιγκότα, κάτι τέλος πάντων, πώς θα μονομοχήσετε με τα τζήν;
    ΖαμπουνοΚεντρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...