Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο χορός των παπάδων στην Άρτα...


Τελικά εγώ δεν ζω στην Άρτα, στο Άγιο Όρος ζω!!!
Εμ βέβαια, όπου στραφώ κι όπου κοιτάξω, παντού βλέπω παπάδες να προσπαθούνε να με πείσουν ότι θα με σώσουν και καλά θα κάνω να τους ακολουθήσω, γιατί μόνο αυτοί ξέρουν το καλό μου...

Τι; Δεν με πιστεύετε; Για δώστε βάση σας παρακαλώ και θα καταλάβετε ότι έχω απόλυτο δίκιο:

Ας πάρουμε τις εκλογές για τον δήμο της Άρτας...
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Πρώτος πήρε το χρίσμα από την Παπα-Ρήγα ο Παπα-ϊωάννου, μετά πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ ο Παπα-Βασιλείου, μετά ανακοίνωσε τον συνδυασμό του ο Παπά-ζογλου έχοντας στα αριστερά του άνθρωπο του Παπα-Γεωργίου και από κάτω να τον χειροκροτάει ο Παπα-Δημητρίου, μετά έρχεται ο Παπα-λέξης να παίρνει το πράσινο χρίσμα και ευτυχώς που πλησιάζουν οι εκλογές και δεν προλαβαίνει κι ο Παπα-Σούζας να κατέβει υποψήφιος!!!
Τους αφιερώνω λοιπόν το παρακάτω video, γιατί απ' ότι μαθαίνω, όλοι τους υπόσχονται να χορέψουν τους υπόλοιπους στο ταψί!!!



Μοναδική εξαίρεση είναι η Όλγα η Γεροβασίλη, αλλά εκεί που ετοιμαζόμουνα να αρχίσω τα εγκώμια και να δηλώσω την στήριξή μου (την έχει ούτως ή άλλως!!!), θυμήθηκα ότι κι αυτή είναι παντρεμένη με τον φίλο μου τον Γιώργο τον Παππά!!!

Για να δούμε λοιπόν, θα ισχύσει ο κανόνας του γνωστού παιχνιδιού (κερδίζει όποιος ΕΧΕΙ τον Παππά!!!) και θα υπερισχύσει η Όλγα σ' αυτές τις εκλογές, που όπως τα πράγματα δείχνουν, όλοι κουβαλάνε νερό στον μύλο της;
Πάει, δεν γλυτώνουμε ό,τι και να γίνει, μας έχουν περικυκλώσει οι παπάδες από παντού, ούτε στο Ιράν των μουλάδων να 'μασταν!!!

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχααχααχααχαχα!!!! Θεόμουρλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρείς παπάδες με μαγιώ ήρθαν απ' το Δημαριό.
    Τρείς παπάδες με μπικίνι ήρθαν απ' την Καλεντίνη.

    Όπου ακούς πολλούς παπάδες... κράτα μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...