Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Αρτινές εκλογοσυνταγές για τουρλού...

Οι περισσότεροι πια, όταν μιλάμε για τον Δήμο Ν. Σκουφά, μιλάμε για τον Δήμο-Έκτρωμα, όπου το Πέτα παίρνει την έδρα, το Κομπότι τ' όνομα και το Νιοχώρι τον Δήμαρχο...
Κατεβαίνει λοιπόν επίσημος υποψήφιος με τη Ν.Δ. ο Γιάννης ο Κόκλας (Δήμαρχος στο Νιοχώρι, συγγενής και χρόνια συνεργάτης του νυν Βουλευτή, του Κώστα Παπασιώζου).

Δεν το αντέχει το άδειασμα ο νυν Δήμαρχος Κομποτίου, ο Στάθης ο Γιαννούλης και κατεβαίνει αντάρτης και μάλιστα με σκληρή ανακοίνωση εναντίον των κομματικών χρισμάτων και των "μαγειρεμάτων"...

Εντάξει θα μου πείτε, σιγά τα ωά, σ' όλη την Ελλάδα γίνονται τέτοια...

Ναι, αλλά κάπου εδώ αρχίζουν κάτι κινήσεις που με μπερδεύουνε λιγουλάκι...

Αυτά που θα σας πω είναι διασταυρωμένα 1000%.

Γεγονός:
Ο Γιαννούλης παίρνει τηλέφωνα προσπαθώντας να στήσει ψηφοδέλτιο για τον ΔημοΝομάρχη της Άρτας, τον επίσημο της Ν.Δ. (τι γίνεται Στάθη, οι κατηγορίες για κομματικές εξαρτήσεις αφοράνε μόνο τον δικό σου Δήμο;)!!!

Ξέρω δύο τέτοια τηλεφωνήματα, που προσπάθησε να "ψήσει" δυό γνωστούς μου να κατέβουν υποψήφιοι με τον Παπαβασιλείου και πιθανότατα έχουν γίνει κι άλλα.

Αμέσως το πονηρό μυαλουδάκι μου πήγε στο ότι οι δυό Ντορικοί (Παπαβασιλείου και Γιαννούλης) αποφάσισαν να τραγουδήσουν πρίμο-σεκόντο το "βάστα με να σε βαστώ, ν' ανεβούμε στο βουνό"!!!

Και ότι αντίστοιχα τηλέφωνα κάνει κι ο Γιώργος για χάρη του Στάθη...

Τότε ήταν που σκέφτηκα ότι έτσι και το μάθει αυτό ο καμπίσιος, ο Παπασιώζος ντε, θα τον αφαλοκόψει τον Γιώργο για τις ματσαράγκες του, αλλά μια καινούργια πληροφορία (κι αυτή διασταυρωμένη) ήρθε να με μπερδέψει:
ΚΑΙ ο Παπασιώζος παίρνει τηλέφωνα για χάρη του Παπαβασιλείου!!!
Ε, θα μου πείτε βουλευτής της Ν.Δ. είναι, αν δεν στηρίξει τον επίσημο του κόμματος, ποιόν θα στηρίξει;



Αμ δε, δεν τον ξέρετε καλά τον καμπίσιο, αν κάποιος του πατήσει τον κάλο, δεν καταλαβαίνει από τέτοια...

Οπότε; Οπότε τρία τινά συμβαίνουν:

Ή ο Παπασιώζος δεν ξέρει τα αλισβερίσια Παπαβασιλείου-Γιαννούλη, πράγμα δύσκολο να το πιστέψω, εδώ τα 'μαθα εγώ που είμαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, δεν τα γνωρίζει αυτός που είναι άμεσα ενδιαφερόμενος;

Ή ο Παπασιώζος τα γνωρίζει και του σκάβει με τρόπο τον λάκκο, προικίζοντάς τον με δευτεράντζες και βγάζοντας έτσι την βουλευτική του υποχρέωση στήριξης...

Ή ο Παπαβασιλείου είναι πιο πονηρός απ' όσο τον είχα και τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί, πουλώντας τους εκδούλευση και μικροχατηράκια, τάζοντας στους πάντες τα πάντα και αφήνοντάς τους να βγάλουν αυτοί για λογαριασμό του το φίδι από την τρύπα.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, είναι μεγάλο φίδι και μεγάλη τρύπα να βλέπεις τα γκεσέμια σου σε κοτζαμάν πρωτεύουσα Νομού να ψάχνουν δικαιολογίες για να μην συμμετέχουν στον εκλογικό σου αγώνα, έτσι δεν είναι ΔημοΝομάρχη μας;

Σε νοιώθω, μεγάλες φουρτούνες τραβάς κι εσύ αδερφάκι μου...

1 σχόλιο:

  1. Απόδημος Ζαγορίσιος14 Αυγούστου 2010 στις 9:48 μ.μ.

    Πρέβεζα: "τα γαλάζια τζάκια" καίνε Στέργιο Γιαννάκη
    Φανερά δυσαρεστημένες οι παραδοσιακές δεξιές οικογένειες της Πρέβεζας με την απόφαση της ομάδας Μιχαλολιάκου για την επιλογή του κ. Στέργιου Γιαννάκη ως επικεφαλής του νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου.
    Θεωρούν μεγάλη προσβολή την περιθωριοποίησή τους από το κόμμα προς χάριν μιας ομάδας πολιτικών φαντασμάτων και ερμαφρόδιτων ιδεολογικά προσώπων που “λανσάρισαν” την εν΄λόγω υποψηφιότητα.
    Οι δεξιοί Πρεβεζάνοι παράγοντες θεωρούν πως ο υποψήφιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να διοικήσει την Πρέβεζα και κυρίως δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει τους παραδοσιακούς αγωνιστές του κόμματος ,αφού ο ίδιος κατατάσσει τον εαυτό του στην όψιμη οικονομική “ελίτ” της πόλης και προτάσσει μια νεόπλουτη φιλοσοφία ως μοναδικό υποτιθέμενο πολιτικό προσόν!
    Άριστοι γνώστες του δεξιού πολιτικού παρασκηνίου και της μικρής κοινωνίας της Πρέβεζας αποφάσισαν να αντιδράσουν και να προστατεύσουν το πολιτικό τους γόητρο που βάλλεται από την ομάδα των γνωστών-αγνώστων.
    Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή εξετάζονται

    οι παρακάτω περιπτώσεις:

    1. Η συγκρότηση ενός νέου κεντροδεξιού ψηφοδελτίου στο οποίο αν χρειαστεί θα επιστρατευτούν και τα πιο “βαριά” ονόματα των παραδοσιακών δεξιών οικογενειών.
    2. Η συμμετοχή ενός ή δύο δυνατών στελεχών σε άλλο ψηφοδέλτιο.
    3. Η ομαδική αποχή στον 1ο γύρο καιαν χρειαστεί στον 2ο γύρο -εξέλιξη που θεωρούν σχεδόν απίθανη- οργανωμένη γραμμή "μαυρίσματος".

    Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πολύ σύντομα σε προγραμματισμένη σύσκεψη των δεξιών τζακιών της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...