Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Απελευθερώθηκε ο Στάθης...


Δεν τον διάλεξε η Ν.Δ. για εκλεκτό της στον δήμο Ν. Σκουφά κι άστραψε ο Δήμαρχος Κομποτίου Στάθης Γιαννούλης.
Ανακοινώνοντας την αυτόνομη κάθοδό του, μεταξύ των άλλων δήλωσε:


"Καλώ όλους τους δημότες να ενώσουν μαζί μου φωνή διαμαρτυρίας, να αντισταθούν και να καταδικάσουν κάθε προσπάθεια επιβολής των θελήσεων των λίγων. Καλώ όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, όπως λειτουργήσαμε τα χρόνια αυτά, να στρατευτούν στην κοινή προσπάθεια που ξεκινήσαμε για μια ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μια Αυτοδιοίκηση που θα προωθεί, χωρίς αποκλεισμούς τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, θα δημιουργεί ίσες ευκαιρίες συμμετοχής και προσφοράς σε όλους και θα λειτουργεί με διαφάνεια, σοβαρότητα και πάνω απ’ όλα έξω και μακράν των μικροκομματικών αγκυλώσεων και σκοπιμοτήτων.

Αισθάνομαι απελευθερωμένος και πλήρως ανεξάρτητος και δηλώνω αποφασισμένος, απευθύνοντας προσκλητήριο ενότητας προς όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας για μια νέα πορεία προς τα μπροστά που θα δημιουργεί ένα δήμο βιώσιμο και ανταγωνιστικό, ένα δήμο στην υπηρεσία των συνδημοτών μας..."


ΚΕΝΤΡΙ: Με λίγα λόγια Στάθη μου, μέχρι τώρα, που ήσουν Δήμαρχος στο Κομπότι, έχοντας πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ, ΔΕΝ αισθανόσουν απελευθερωμένος και πλήρως ανεξάρτητος, άρα αισθανόσουν δεσμευμένος και πλήρως εξαρτημένος...
Μέχρι τώρα υπηρετούσες μια Τοπική Αυτοδιοίκηση υπό κηδεμονία, στην οποία υπήρχαν αποκλεισμοί, ΔΕΝ δημιουργούσε ίσες ευκαιρίες και ΔΕΝ λειτουργούσε με διαφάνεια και σοβαρότητα, αλλά ήταν έρμαιο των μικροκομματικών αγκυλώσεων και σκοπιμοτήτων...
Τι σου κάνει τελικά ένα άδειασμα, λύνονται οι γλώσσες και λέγονται κι αλήθειες...
Αχ βρε Στάθη, πόσο λάθος σου 'κατσε τελικά η ζαριά...
Όταν πάλευες για να φτιαχτεί ο Δήμος-έκτρωμα, αλλιώς τα υπολόγιζες κι αλλιώς τελικά σου ήρθαν...

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ "ΚΕΝΤΡΙ".
    ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ - ΔΩΡΟ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΠ' ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ: 1. ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΕΤΑ
    2. ΟΝΟΜΑ Ν. ΣΚΟΥΦΑ, ΑΠ' ΤΟ ΚΟΜΠΟΤΙ
    3. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ' ΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΣΤΑΘΗ Μ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΗ ΕΙΠΕ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΛΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΩ ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΩ ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΣΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!
    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ BLOGS ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ,,OTI EXETE MYΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑΠΙΛΑ,,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...