Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μήπως χάσω την ιθαγένειά μου;


Καλό αυτό με τις εξετάσεις για την ελληνική ιθαγένεια, είναι άλλωστε γνωστό ότι θέλουμε μορφωμένους Έλληνες κι όχι ξύλα απελέκητα... Γιαυτό λοιπόν στο νομοσχέδιο για το δόσιμο της ιθαγένειας έχει προβλεφθεί να εξετάζονται αυτοί που κάνουν αίτηση να γίνουν Έλληνες στην Ιστορία και στην Πολιτική Αγωγή. Στα θρανία λοιπόν, μην αντιγράφετε από τους διπλανούς σας και ησυχία... Γράφουμε και δεν θορυβούμε!!!
Όμως με έχει πιάσει μια ανησυχία βρε αδέρφια, αν πραγματικά αυτό το νομοσχέδιο είναι το αποκορύφωμα του ύπουλου σχεδίου των μασονο-σιωνιστών για να αλλοιώσουν τον Ελληνικό χαρακτήρα του Έθνους και να τον μολέψουν με τους μαύρους και τους Ασιάτες, τι τους εμποδίζει να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα;

Θα σας πω τι εννοώ και δώστε βάση: Αφού μας έχουν αποκοιμίσει λέγοντας ότι για να αποκτήσει κάποιος την ιθαγένεια, πρέπει να ξέρει την Ελληνική Ιστορία και την Πολιτική Αγωγή, εύκολο είναι μετά από κάμποσα χρόνια, όταν θα έχουν ξεχαστεί οι σημερινές αντιδράσεις, να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Να εξετάσουν δηλαδή και τα παιδιά των Ελλήνων, για να δούνε τι σκαμπάζουν από Ιστορία και Πολιτική Αγωγή!!!

Και τότε, μανούλα μου, να δείτε τι έχει να γίνει:

-Τι ήταν ο Καραϊσκάκης παιδί μου; - Το τιμημένο γήπεδο του Θρύλου!!!

-Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; -Την 25η Μαρτίου ένας παλιός Γερμανός είπε στους Έλληνες να πολεμήσουν για
να διώξουν τους Τούρκους που έμεναν μαζί. Οι Έλληνες είπαν ναι κι άρχισαν να πολεμάνε αλλά οι Τούρκοι δεν έφευγαν κι έμειναν μαζί μας!!!
-Τι είναι το Σύνταγμα της Ελλάδας παιδί μου; -Εκεί που οι Γιαπωνέζοι φωτογραφίζουν τους τσολιάδες!!!

-Τι γνωρίζετε για το δημοκρατικό πολίτευμα; Γράψτε λίγα λόγια για το πώς

εκλέγεται και το πώς λειτουργεί η κυβέρνηση. -Η κυβέρνηση δεν πάει καλά, γιατί μερικοί ψηφίζουν άλλα ντάλα!!!
(Σημείωση: Αυτές είναι πραγματικές απαντήσεις που δόθηκαν από παιδιά της έκτης δημοτικού...)
Τι λέτε, θα είχαν πολλές ελπίδες τα παιδιά μας να πιάσουν την βάση στις εξετάσεις;
Και έτσι λοιπόν θα ολοκληρωνόταν τα σκοτεινά σχέδια των εχθρών του ελληνικού Έθνους και όχι μόνο θα αυξάνονταν οι κακοί που θα γίνονταν Έλληνες, αλλά θα μειώνονταν και οι καλοί, που αντί για Έλληνες, θα λεγόταν πια Νεοέλληνες, όρος που πλέον θα σήμαινε τον σκράπα...

Και η φωτογραφία που διάλεξα ,απεικονίζει τα ιδιαίτερα που κάνουν κρυφά οι καθηγητές χωρίς να δηλώνουνε τίποτε στην Εφορία, γιαυτό ο Γύζης το ονόμασε "Κρυφό Σχολειό"

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...