Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Ρωτήστε τις γυναίκες σας, αυτές ξέρουν!!!


Δεν μας φτάνει που όλα τα διεθνή μέσα μας κάνουν σκληρή κριτική για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, δεν μας φτάνει που οι "έρευνες" δείχνουν πως είμαστε ευχαριστημένοι από τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, δεν μας φτάνει που αυτά τα μέτρα τα είχε προτείνει η προηγούμενη κυβέρνηση που τη μαυρίσαμε,δεν μας φτάνει η φτώχεια μας...
έχουμε και τις έρευνες που θίγουν ότι απέμεινε στον ανδρικό πληθυσμό αυτής της χώρας....

http://www.pyles.tv/News/allokota/greek_last_penis_size.aspx
Είμαστε λέει τελευταίοι ...;;; (στο μήκος του αντρικού γεννετικού μορίου)"Στο εντελώς ... αλλόκοτο αυτό συμπέρασμα κατέληξε η πανευρωπαϊκή έρευνα που έκανε το γερμανικό "Institut fur Kondom-Beratung", το οποίο ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών στους κατασκευαστές προφυλακτικών!!

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου μέτρησαν, λένε, το μήκους του πέους σε στύση 10.477 ανδρών από 25 ευρωπαϊκές χώρες και κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα ως προς τον μέσο όρο μήκους των γεννητικών μορίων.


Οι "νικητές" της έρευνας

Γάλλοι 15,48 εκατοστά

Σουηδοί 15,36 εκατοστά

Εσθονοί 15,17 εκατοστά


Και οι "χαμένοι"...

Βρετανοί 13,32 εκατοστά

Ιρλανδοί 12,78 εκατοστά

Έλληνες 12,18 εκατοστά


Για την ... ιστορία αναφέρουμε πως οι Γερμανοί κατατάσσουν τους εαυτούς τους στην μέση ακριβώς του πίνακα με 14,27 εκατοστά! Τα σχόλια δικά σας!"

Ε ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ....ΜΟΛΩΝ.......ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!!!!!!
ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο
ΠΥΡΓΟΣ NEWS και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι οι πολυάριθμες Γερμανίδες σύζυγοι, μανάδες, αδερφές, ξαδέρφες, γκόμενες των εμπνευστών της έρευνας και των ...μετρήσεων έχουν διαφορετική άποψη...
Οι ίδιες έχουν επιδοθεί σε πολυετείς και κοπιαστικές έρευνες σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σύνθημα που δονούσε τις κερκίδες στα γήπεδα της Πορτογαλίας "είναι βαριά η ...βούρτσα του τσολιά!!!" δεν ήταν απλά μια ιαχή, αλλά παιάνας!!!

Ρωτήστε τις λοιπόν και θα σας πούνε αυτά που καμιά μεζούρα δεν μπορεί να μετρήσει!!!

1 σχόλιο:

  1. Ναι, αλλά εμείς είμαστε μάστορες στην... Τεχνική!

    ΥΓ: Εδώ δε μπορούμε να κάνουμε κάτι ως Έθνος; Κάτι σε "Greek Statistics", ας πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...