Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Το φαγοπότι των μελών...


Βρε, βρε, πώς μας θυμήθηκαν όλοι...
Εκεί που ήμασταν μόνοι μας στο πέλαγος, να παλεύουμε με τα κύματα, άρχισαν σιγά-σιγά να εμφανίζονται οι σωτήρες μας, αυτοί που θα μας χτυπήσουν στον ώμο, αυτοί που θα μας πούνε ένα λόγο παρηγοριάς, που θα απλώσουν το χέρι και θα μας βοηθήσουν να στυλωθούμε στα πόδια μας...

Αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, καταφθάνει στην Άρτα, ο Κώστας ο Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και την Δευτέρα 1 Μαρτίου, ο Παναγιώτης ο Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σκανδαλίδης έρχεται να "μας ανοίξει τα μάτια" για τον Καλλικράτη και ο Λαφαζάνης για να μας διδάξει ποιά είναι "η απάντηση της Αριστεράς στην οικονομική κρίση"...

Βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, το φαγοπότι, φαγοπότι!!! Τι, δεν με πιστεύετε;
Για δείτε λίγο καλύτερα τις ανακοινώσεις και των δυο τους:


Σκανδαλίδης
: "Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, θα είναι επίσημος καλεσμένος και ομιλητής στη συνεστίαση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Άρτας, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 9μ.μ. στο κέντρο «Κτήμα Μάρου» στους Κωστακιούς..."!!!
Λαφαζάνης
: "...Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη θα παραχωρηθεί στην ταβέρνα «Πρωτομάστορας»"!!!

Παλιά υπήρχε μια διαφήμιση της ΝΔ που έλεγε: "Είσαι φίλος; Γίνε μέλος". Τώρα όμως που η οικονομική κρίση χτυπάει την πόρτα μας και όλοι φοβούνται ότι έρχονται μέρες πείνας, τα κόμματα έπιασαν τα μηνύματα και λανσάρουν το νέο σύνθημα: "Είσαι μέλος; Καλή όρεξη"!!!

2 σχόλια:

 1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΕΝΤΡΙ, ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 24/2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΟΦΥΡΙ.
  ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι το έχω απαντήσει ήδη στο "Έσπασε το φράγμα και πλημμύρισε ο Πάνος!!!" Δείτε το στο http://aletri.blogspot.com/2010/02/blog-post_2483.html.
  Εκεί ο Πάνος λέει ότι είναι ο Αντρέας, αλλά αν ρωτάς εμένα όλοι είναι ανεύθυνοι για όλα και υπεύθυνοι για την κατάντια μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...