Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Είναι κουκουλοφόρος ο υπουργός Εξωτερικών;

 Σχετικά με το περίφημο νομοσχέδιο για την ανωνυμία των bloggers, που θα ετοιμάσει ο περίφημος υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, εγώ δεν έχω να πω τίποτε, γιατί είμαι ένας ηλεκτρονικός τρομοκράτης, που εκβιάζει και απειλεί τις ζωές των άλλων...
Ας μιλήσει λοιπόν ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης:

Αυτά τα είπε τον Ιούλιο του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση και είναι απόσπασμα από τα ΝΕΑ:

Η γνωμοδότηση του Γ. Σανιδά για άρση της ανωνυμίας σε ιστολόγια και κινητά «έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνει επικίνδυνη άγνοια έως και αδιαφορία για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων» δήλωσε την Τετάρτη ο Σταύρος Λαμπρινίδης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σκοπεύει μάλιστα να στείλει επιστολή στην Ευρωπαϊκή Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να καταθέσει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
«Όλες οι ευρωπαϊκές Οδηγίες αλλά και οι γνωμοδοτήσεις των Ευρωπαϊκών Αρχών Προστασίας Δεδομένων είναι κατηγορηματικές ως προς το γεγονός ότι τα «δεδομένα κίνησης» μιας ηλεκτρονικής επικοινωνίας (ποιος επικοινώνησε με ποιον, πότε, από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση ή τηλέφωνο, κλπ.) αποτελούν προσωπικά δεδομένα και εμπίπτουν ρητά στο απόρρητο των επικοινωνιών» αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ας βγει λοιπόν τώρα ο Λαμπρινίδης κι ας μας πει τι άλλαξε από τότε, εκτός από το ότι τώρα είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ...
Δεν είναι ότι πραγματικά θέλουνε να κάνουνε κάτι, γιατί γνωρίζουνε πολύ καλά ότι αυτά που λένε δεν μπορούν να γίνουν...
Απλά, όπως σας είπα και χτες: "Το μόνο που θέλουνε είναι να βάλουνε τον κόσμο να συζητάει, τα τηλεπαράθυρα να πάρουν φωτιά, ο Άδωνις να ξεμαλλιάζεται με τον Τσίπρα και στη ζούλα να περάσουνε τα μέτρα που θέλουνε..."!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...