Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Καθαρίσαμε το μονοπάτι, δοξάστε μας!!!

Καθαρίστηκε ένα μονοπάτι κάτω από το Κάστρο της Άρτας και από το Δημαρχείο έστειλαν ένα μακρύ Δελτίο Τύπου για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση του τιτάνιου έργου!!!
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Φώτης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει δηλώσεις και το Γραφείο Τύπου του Δήμου έστειλε και τρεις φωτογραφίες για να έχουμε να θυμόμαστε τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης που γίνονται στην Άρτα!!!
Φτάσαμε να κάνουμε τα αυτονόητα και τα μικρά και να βαράμε τα τύμπανα και να καμαρώνουμε...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον καθαρισμό του μονοπατιού που περιβάλλει το Κάστρο πάνω απ’ την πλατεία Καραϊσκάκη ξεκίνησε ο Δήμος Αρταίων. Από τις πρώτες εργασίες το αποτέλεσμα είναι εμφανές αφού αποκαταστάθηκε η βατότητα του μονοπατιού αλλά και αναδείχτηκε το πλακόστρωτό του. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού το μονοπάτι θα αποδοθεί στους Αρτινούς πολίτες ως περιπατητική διαδρομή με πολλές χρησιμότητες.


Ο Αντιδήμαρχος κύριος Φώτης Φώτιος για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ άλλων είπε: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάδειξη τόσο τα κάστρου όσο και του περιβάλλοντα χώρου. Για το λόγο αυτό έπειτα από εντολή του Δημάρχου ήρθαμε εδώ να καθαρίσουμε το χώρο κα το μονοπάτι που περιβάλλει το κάστρο. Ο χώρος αυτός όπως βλέπετε και εσείς είχε να καθαριστεί πάρα πολλά χρόνια. Τα δέντρα είναι τεράστια, σχεδόν πάνω από δέκα μέτρα.
Όπως παρατηρείτε, με την έναρξη των εργασιών κάτω από αυτή την πυκνή βλάστηση ήταν κρυμμένος ένας πεζόδρομος πλακοστρωμένος και πάρα πολύ όμορφος. Η επόμενη κίνηση είναι να τον φωτίσουμε γιατί ο δρόμος αυτός είναι περιμετρικός του κάστρου κι αν κανείς πάρει το μονοπάτι βγαίνει κατευθείαν στη λαϊκή αγορά. Αν πάρει κανείς το μονοπάτι βγαίνει κατευθείαν στη λαϊκή αγορά σε πολύ ελάχιστα λεπτά. Δηλαδή εάν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό τα στο πάρκινγκ του Δήμου σε πέντε λεπτά το πολύ θα είναι στο κέντρο της πόλης στη λαϊκή αγορά απ’ αυτόν εδώ το δρόμο. Απλά μέχρι σήμερα δεν μπορούσε κάποιος να περάσει αυτό το δρόμο, ήταν όλος ζούγκλα».


ΚΕΝΤΡΙ: Εγώ έχω ψώνιο να τραβάω φωτογραφίες, άλλοι να ποζάρουνε...
Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!!!

1 σχόλιο:

  1. Αφου καθαρισε τα μονοπατια ας καθαρισει λιγο και τις παιδικες χαρες που εχουν γεμισει χορταρια τα οποια φτανουν το ενα μετρο, θα μας φανε τα φιδια!!!!ειναι πιο ωραιο να ποζαρεις πεστε του να ποζαρεις σε καθαρες παιδικεες χαρες με γκαζον και παιδακια να παιζουν....ανεβαινει το prestige αμεσως...ξερει ο δημαρχος!!!!!η πολη μας εχει χωματινες παιδικες χαρες ή τροπικες με 2μετρα φυτα και ενα σωρο ειδη επετων λες να τις αφηνουν για ζωολογικο κηπο???ελεος πια...ή του υψους,που πολυ λιγες φορες θα ειναι ή του βαθους που δεν λενε να ξεκολησουν απο εκει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...